Gündem
  • 7.9.2013 01:30

Aygün iş makinesinin önüne geçti ve...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmasına engel olmak isteyen ve 2 kez polisin müdahalesine maruz kalan gruba, CHP'li vekiller destek verdi.
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, yıkılan ağaçtan aldığı elmayı yiyerek, kepçenin önüne geçti. Kepçenin üzerine ayağını koyan Aygün, çalışmalara engel olmaya çalıştı.
ODTÜ Yüzüncü Yıl girişinde yapımı devam eden inşaat alanında protesto gösterileri devam ediyor. Polisin 2 kez müdahale ettiği grup üyelerinin bekleyişi sürerken, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka ve CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, inşaat alanına geldi. Yıkım ekiplerinden bilgi alan CHP'li vekiller, yıkımın kanuna uygun olup olmadığını ve ağaçların nereye götürüldüğü sordu. Yetkililer ise çalışmaların hukuka uygun olduğunu ve sökülen ağaçların başka bir bölgeden yeniden dikildiğini belirtti.
CHP'li vekiller daha sonra sökülen bir ağaçtan yere dökülen elmaları topladı. Yerden aldığı elmayı yiyen CHP'li Aygün, çalışma yapmak isteyen iş makinesinin önüne geçti. Aygün, kepçenin ağzına ayağını koyarak, operatörünün çalışmasına engel oldu. CHP'li Aka ise kepçe operatörünün stop etmesini istedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:13

İLGİLİ HABERLER