Spor
  • 27.2.2013 23:24

Aykut Kocaman cezalara çıldırdı

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 1461 Trabzon'a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada yenilmeyi hakedecek bir oyun gösterdiklerini belirtti.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 1461 Trabzon'a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Kocaman maçla ilgili değerlendirmesinde 1461 Trabzon'lu oyuncuları kutlayarak, "Yani çok fazla konuşmanın anlamı yok. Futbolda tüm sporların doğasında en önemli unsur, kazanmayı istemek. İlk 60 dakika kalitemizle birlikte normale yakın olarak geçti. Ancak son yarım saatte daha çok isteyen taraf 1461 Trabzon'du. Kutluyorum, haklı bir galibiyet aldıklar." ifadelerini kullandı.

Kocaman, karşılaşmada Mehmet Topal'ın savunmanın ortasında oynaması ile ilgili olarak ise, "Merak edenler, ben de bir şeçenek olabilir mi diye görmek istedim. Bu anlamda bir şeyleri ciddi bir şekilde görmek için seçenekti. Seyretme şansım oldu." şeklinde konuştu.

Hafta sonunda oynanacak Beşiktaş maçını da her maçı olduğu gibi kazanmak için çıkacaklarını belirten deneyimli teknik adam, "Beşiktaş ritm yakalayarak oynamaya çalışıyor. Bizim ise sahanın tamamına hakim olarak oynama tarzımız var. Hangi takım rakibe oyununu kabul ettirirse avantaj sağlayacak." dedi.

Kocaman Fenerbahçe'nin UEFA'da aldığı cezalarla ilgili ise, "Çok kötü bir gün. Ama bir şey söylüyoruz, bir anlamı olmuyor. Çok üzüldüm. Hem Şampiyonlar Ligi formatında, hem UEFA anlamında tahammül yok. İmajımız açısından çok kötü. Tekrarı halinde daha kötü yaptırımlar var. Oraya doğru gidiyoruz. Bence çok kötü. Başarılar var, başarısızlıklar var. Bu tür büyük kulüpler bu süreçleri daha fazla kazanarak geçiriyor. Sportif başarının yanında bunları konuşmak çok üzücü." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:39

İLGİLİ HABERLER