Spor
  • 30.4.2010 00:12

AYKUT KOCAMAN : YENİ SEZON İÇİN HENÜZ KARAR VERMEDİM

İSTANBUL - Fenerbahçe Futbol Şubesi Sportif Direktörü Aykut Kocaman, gelecek sezon için ne yapacağına henüz karar vermediğini söyledi.
Kocaman, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana yürüttüğü sportif direktörlük görevinde zorluklar yaşadığını ve yaşayacağını vurgularken, ''Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Hele benim gibi insanlar böyle bir şeyi asla düşünmezler. Zorluklar yaşandı, yaşanıyor, yaşanacak. Bu, işin bir parçası. Benim yaşadığım en büyük sıkıntı, sportif direktör denilen kişiye sağlam bir zeminin ülkemizde henüz oluşmamış olması'' diye konuştu.
''Futbol oynamayı, dolayısıyla sahanın içini çok özledim'' diyerek, gönlünden geçenin teknik direktörlük yapmak olduğunu anlatan Kocaman, ''Bundan sonra sportif direktör ya da teknik direktör olarak yoluma devam edeceğim. Profesyonel yöneticilikten de öğrendiğim şeyler oldu. Sportif direktörlüğü bırakmak ya da bırakmamakla ilgili kararı henüz vermedim. Sonuçta profesyonel bir iş yapıyorum, benim performansımı da yöneticiler değerlendirecektir'' dedi.

-''SKORLAR İYİ, DAUM?LA DA ARAM İYİ!''-

Aykut Kocaman, zaman zaman aralarında sorun olduğu yönünde haberler çıkan Christoph Daum'la ilgili olarak ise medyaya gönderme yaptı.
Kocaman, ''Ben hep sıkıntılı anlarda devreye giren bir yüzüm. Sonuçlar iyi olduğu için Daum'la aram şu anda iyi, ama kötü gittiğinde medyada yine aramızın kötü olduğuna dair haberler çıkacaktır. Bu ironiyi yapmamın sebebi, takım iyi giderken verdiğim cevaplar belki daha makul olur'' şeklinde konuştu.
Kaçırdığı gollerle eleştirilen Daniel Güiza ile olarak görüşleri sorulan Kocaman, ''Futbolculuk profesyonel ve yüksek gelir getiren mesleklerden biri. Hem Güiza, hem tüm sporcular için söylüyorum; profesyonel insanlar kendi yaralarını da sarmayı bilmeliler'' dedi.
Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin 1 puan gerisindeki Bursaspor hakkında da övgü dolu sözler sarf ederken, ''Daha 3 hafta var ve hiçbir şey belli değil. Umarım yürüyüşümüz devam eder, ancak şampiyon olsak dahi, Bursaspor ve Ertuğrul Sağlam'ı tebrik ederim. Bugüne kadar verdikleri mücadele gerçekten takdire şayan'' ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER