Spor
  • 29.5.2013 14:05

Aykut Kocaman'ın istifası kabul edilecek mi?

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman’ın istifa mektubunun kulübe gelir gelmez büyük ihtimalle kabul edileceğini açıkladı.

Bir televizyon programına telefonla bağlanan Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe’deki istifa haberlerini açıklık getirdi. Kendi istifasının söz konusu olmadığını kaydeden Kiğılı, "Benim istifa ettiğim haberleri gerçeği yansıtmamakta. Zaten yurt dışından dün gece geldim. Bu istifa olayına beni de katmalarına şaşırdım. Ben görevime devam ediyorum. Sayın Aykut Kocaman’ın da sayın başkanla herhangi bir ihtilaf veya fikir ayrılığı söz konusu değil. Herhangi bir olay da yok. Sadece başkana istifa edeceğini söylemiş. Sayın Aykut Kocaman’ın istifa mektubunu bekliyoruz. Bu istifa mektubu kulübümüze ulaştığı takdirde, bugün öğleden sonra yapacağımız yönetim kurulu toplantısında büyük bir ihtimalle istifası kabul edilecek" dedi.

Abdullah Kiğılı, yöneticilerden Ali Yıldırım’ın istifasıyla ilgili olarak da, "Ali Yıldırım, uzun zamandan beri kulübe gelmiyordu. Ali Yıldırım’ın istifası yönetim kurulu tarafından kabul edildi" ifadelerini kullandı.

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:55

İLGİLİ HABERLER