Gündem
  • 4.7.2022 13:52

Aylardır ortada görünmeyen Fetullah Gülen haini komada!.. Sürünüyor

Fethullah Gülen'in ölümü yakın! Amerikalı doktorlar bildirdi, durumu kritik!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in aylardır görüntü ve seslerinin gizlenmesindeki neden belli oldu. Yabancı basın kaynaklarından alınan bilgiye göre; hastalığı ilerlediği belirtilen Gülen'in, hastaneye kaldırıldığı, burada ise yapılan müdahalelere güçlükle yanıt verdiği öğrenildi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in hastalığının ilerlediği ve durumunun da kötüye gittiği öğrenildi. Özel doktoru Kudret Ünal’ın da Gülen'in yanından ayrılmadığı belirtilirken, Amerikalı doktorlar sağlık durumunun sürekli takip edilebilmesi için Pensilvanya eyaletindeki FETÖ çiftliğine gitti. İstihbarat birimleri ise durumu kritik hal alan FETÖ elebaşının sağlık durumunu yakından takip ediyor.

HASTALIĞINI AÇIKLADI, SIRRA KADEM BASTI

Son görüntülerini yayınlayan Gülen, hastalığını açıklamış, aylardır ne görüntüsünü çektirmiş ne de sesini duyurmuştu. Son olarak geçtiğimiz aylarda kahve içerken fotoğrafları basına sızan FETÖ elebaşı hakkında "Ölüme gidiyor belli" şeklinde yorumlar gelmiş, hastalığının ilerlediği dış görüntüsünden de belli olmuştu.

Fetullah Gülen, 1 Mart 2022’de “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” diyerek örgütüne mesaj vermişti.

Öte yandan; FETÖ elebaşının gece saatlerinde kalbinin iki kez durduğu ve Amerikalı doktorların başında olduğu iddia edildi.

ÖNCE ÖLDÜ DENDİ, SONRA HABER KALDIRILDI

Geçtiğimiz yıl, ABD'nin New Jersey eyaletinden yayın yapan Tughra Books'un "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun" başlıklı mesajının devamında, "Hayatını iman ve Kur'an hizmetine vakfetmiş kıymetli büyüğümüz muhterem Fethullah Gülen Hoca efendi fani dünyaya veda etti" cümlesi yer aldı. Daha sonra FETÖ elebaşının yakınlarına baş sağlığı dilenmiş, ancak çok geçmeden yayımlanan mesaj bir anda kaldırılmıştı.

Fethullah Gülen'in ölümü yakın! Amerikalı doktorlar bildirdi, durumu kritik!

Güncellenme Tarihi : 4.7.2022 13:05

İLGİLİ HABERLER