Yaşam
  • 4.7.2009 12:31

AYNI GÜN HEM BABA HEM DEDE OLDU

KONYA'daki Meram Belediyesi'nde işçi olarak çalışan 43 yaşındaki Hasan Hüseyin Karahüyük, aynı gün baba, hem de ilk kez dede olmanın sevincini yaşadı.

38 yaşındaki eşi Hasibe Karahüyük ve kızı 20 yaşındaki Zeynep Şen'in, aynı hastanede yarım saat arayla doğum yapması üzerine, hem baba, hem de dede olan Hasan Hüseyin Karahüyük, hayatta pek az kişinin yaşadığı bu tesadüfün, kendisi için büyük sürpriz olduğunu söyledi.

Hasan Hüseyin Karahüyük'ün, hamile olan eşi Hasibe Karahüyük'ün Perşembe günü doğum sancıları tuttu. 4'üncü çocuğuna hamile olan Hasibe Karahüyük, acil olarak Konya'daki Dr. Faruk Sükan Çocuk ve Doğum Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada Hasan Hüseyin Karahüyük'ün bir yıl önce evlenen ve hamile olan kızı Zeynep Şen de doğum sancıları başlayınca annesinin kaldırıldığı doğum hastanesine getirildi. Doğum sancıları başlayan anne kız hastanede aynı odaya yatırıldı.
İlk olarak doğumhaneye alınan anne Hasibe Karahüyük, sağlıklı kız bebek dünyaya getirdi. Yarım saat sonra da kızı Zeynep Şen, erkek çocuk doğurdu. Eşi askerde bulunan Zeynep Şen'in dünyaya getirdiği bebeğe ‘Muammer Arda’, anne Hasibe Karahüyük'ün bebeğine de ‘İrem Su’ adı verildi. Hastane de tedavileri tamamlanan anne ve kızı taburcu edildi.

Aynı gün hem baba, hem de ilk kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan Hasan Hüseyin Karahüyük, bu durumun kendileri için büyük sürpriz olduğunu söyledi. Karahüyük, “Eşimin ve kızımın aynı gün içerisinde doğum yapacağı hiç aklıma gelmezdi. Ama büyük bir tesadüf eseri aynı gün içerisinde hastaneye kaldırılarak doğum yaptılar. Herkesin bu mutlulğu yaşamasını isterim. Torunumun babası Mahmut Şen de 1 aylık asker ve daha çocuğunu görmedi. O da dağıtıma geldiği zaman oğlunu görebilecek” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:28

İLGİLİ HABERLER