Gündem
  • 10.4.2014 10:24

Aynı kader aynı acı

Dikdik Ailesi’nin 8 yıl önce Bodrum'daki yazlığının havuzunda kızları boğulan Yıldırım Ailesi AKŞAM'A konuştu: İçimize gömdüğümüz acıyı 2 kez yaşadık.

İstanbul Zekeriyaköy’de kaybolduktan bir gün sonra komşu villanın havuzunda ölü bulunan 3.5 yaşındaki Pamir tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Çocuğunun ölümüyle yıkılan baba Serdar Dikdik’in yaptığı açıklamaysa acıyı ikiye katladı. Baba Dikdik, Bodrum’daki yazlıklarında yıllar önce site görevlisinin çocuğunun gözleri önünde havuzda boğulduğunu, bu nedenle evlerine havuz yaptırmadığını söylemişti. İşte Dikdik Ailesi’nin Yalıkavak'taki evinin havuzunda 8 yıl önce boğularak ölen 3.5 aylık Ayşenur'un babası İbrahim Yıldırım AKŞAM’a konuştu.
 

'PAMİR'E GÖZÜ GİBİ BAKARDI'

Baba Yıldırım, “Kızımı havuzdan çıkartıp hastaneye Serdar Bey götürmüştü. 2 gün kızımın başından ayrılmadı. Aynı acının onun da başına gelmesi bize 2. evlat acısını yaşattı. Hayat çok garip, 8 yıl sonra yine aynı acı ama bu kez Ayşenur değil, Pamir. Ayrıca Serdar bey, Pamir’e gözü gibi bakardı” dedi. Anne Neriman Yıldırım’sa, “İçimize gömdüğümüz acıyı ikinci kez yaşadık" dedi.

YILDIRIM: BİZE ONLAR SAHİP ÇIKTI

Ayşenur’u kaybettikten sonra iki kız çocuklarının daha olduğunu söyleyen İbrahim Yıldırım, “İlk kızımızı kaybettik. Ancak Allah bize iki kız çocuğu daha verdi. Betül 7 yaşında okula gidiyor. Diğer kızım Hilal Su ise 4.5 yaşında. Yıllardır Ayşenur’un acısını iki kızımızla unutmaya çalışıyoruz. Dikdik Ailesi'yle 10 yıllık bir geçmişimiz var. Artık aile gibi olduk. Kızımızı kaybettikten sonra bize sahip çıktılar” diye konuştu.

‘Şimdi ne yapacağım?’

Baba Serdar Dikdik oğlunun cenazesinde evine gelen yakınlarıyla bu olayı konuşmuş, “Allah aynı acıyı bana ikinci kez yaşattı. Şimdi ne yapacağım” diyerek gözyaşı dökmüştü.

AKŞAM

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:08

İLGİLİ HABERLER