Yaşam
  • 31.5.2006 00:51

AYSU İMZA GÜNÜNDE BİR KADININ ELLE TACİZİNE UĞRADI

Şarkıcı Aysu'ya elle silikon tacizi



Şarkıcı Aysu Baceoğlu, imza günü için gittiği Bayrampaşa'da elle taciz edildi. Üstelik Aysu'nun göğüslerini ve kalçasını elleyenler kadındı. Silikonun nasıl bir şey olduğunu merak eden kadınlar, meraklarını dokunarak gidermeye çalıştı.

***
Aysu'ya şok kadın tacizi!

Podyumlardan sahnelere transfer olan Aysu Baceoğlu, imza gününde Bayrampaşa'da kadınların elle tacizine maruz kaldı!.

Aquarium Alışveriş Merkezi'nde
Sahnelerin çiçeği burnunda ismi Aysu Baceoğlu, hayatında ilk kez elle tacize uğradı. Üstelik iki kadın tarafından... İlginç olay geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa Aquarium Alışveriş Merkezi'nde meydana geldi. Albümünü çıkardıktan sonra ilk imza gününü burada düzenleyen güzel şarkıcı, hem hayranlarıyla sohbet etti, hem de şarkılarını seslendirdi. İşte tam bu sırada yanına gelen iki bayan hayranının tacizine uğradı. İki kadın Aysu'nun gögüslerini ve kalçalarını elledi.

Tacizcilerin biri türbanlı!
Hayranlarına,
"Neden böyle yaptınız?" diye soran Aysu Baceoğlu, onlardan, "Sizin gögüslerinizin ve kalçalarınızın silikon olduğunu öğrendik ve nasıl olduğunu merak ettiğimiz için onları ellemek istedik" yanıtını aldı. Çiçeği burnunda şarkıcı, "Mankenlik yaptığım dönemlerde bir çok sözlü taciz oluyordu ama ilk kez elle tacizde bulunan oldu" dedi. Bu arada Aysu'ya elle tacizde bulunan bayanlardan birinin türbanlı olması da dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER