Yaşam
  • 30.3.2009 14:26

"AYSUN KAYACI EDEPSİZ, AŞAĞILIK BİR KADIN"

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, “Benim oyum nasıl bir çobanla eşit olur” diyen manken Aysun Kayacı’yı sert dille eleştirerek, “Öyle düşünen edepsizler, bizim dedelerimizin şehit olmasıyla, vatan için canlarını vermesiyle bu topraklar üzerinde yaşama imkanına kavuşmuşlar. Onlara sadece acırım. Bunlar sağlıklı insanlar değiller” dedi.
AKP’nin Adana 28’inci İl Danışma Meclisi toplantısı Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde yapıldı. Toplantıya AKP Adana Milletvekilleri Dengir Mir Mehmet Fırat, Ali Küçük Aydın, Fatoş Zopcuk Gürkan, Necdet Ünüvar, Vahit Kirişçi, AKP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, AKP’li merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Azim Öztürk ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, partilerini kapatmak için iddianame hazırlayan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının hedefinin AKP değil, Türk demokrasisi ve millet iradesi olduğunu ileri sürdü. AKP’yi kapatmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini savunan Fırat, “Eğer kapatılırsak çok alternatiflerimiz var ve daha da güçleniriz. Bir Dengir Fırat’ı susturabilirler ama Türkiye’yi de susturabilirler mi?” diye konuştu.

"BUNLAR SAĞLIKLI İNSAN DEĞİL"

Program yaptığı bir televizyon kanalında, “Benim oyum nasıl bir çobanınkiyle eşit” olur? diyen manken Aysun Kayacı’yı da eleştiren Fırat şunları söyledi:
“Böyle düşünen edepsizler, bizim dedelerimizin şehit olmasıyla, vatan için canlarını vermesiyle bu topraklar üzerinde yaşama imkanına kavuşmuşlar. Onlara sadece acırım. Bunlar sağlıklı insanlar değiller. Onları kınamayın. Onlara dua edelim, akıl sağlıklarına kavuşsunlar diye.”

"AŞAĞILIK BİR KADIN"

AKP İzmir Milletvekili İsmail Katmerli'nin de Aysun Kayacı'ya cevabı ağır oldu . Katmerli, "Kendisi para kazandığını söylüyor. Onun nasıl para kazandığını biliyoruz, bunu kürsülerden söylemek istemiyorum o aşağılık bir kadın lanetliyorum. Onun ne mal olduğunu herkes biliyor" dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER