Medya
  • 27.10.2008 01:14

AYSUN TARİH YAZACAK!..

Ekranlardaki altın fırtınası bu akşam start alıyor. Yarışmacı olmak isteyenlerin telefonları kilitllediği Yazı-Tura’nın sunucusu Aysun Kayacı, yarışmada güzelliğinden çok bilgisiyle öne çıkacağını söyledi.
Kanaltürk'te 1000 altın ödüllü yarışma programı 'Yazı Tura' bu akşam saat 19.30'da ilk kez ekrana gelecek. Eğlencenin bol, heyecanın yüksek olduğu yarışma daha başlamadan büyük ilgi gördü. Yarışmacı olmak isteyenlerin yoğun ilgisi Kanaltürk telefonlarını kilitledi. Yazı-Tura’yı hafta içi her gün Doğa Sülen ile birlikte sunacak olan Aysun Kayacı, yarışmada şansın yanı sıra bilginin de önemli olduğunu söyledi
TARİH SORULARI BENDEN
Aranılan bir oyuncu ve sunucu olmasının yanı sıra, Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü'nde öğrenimine devam eden Aysun Kayacı şöyle konuştu: "Aldığım eğitimin ilk defa mesleki yaşantıma katkısı olacak. Öğrenimim benim için çok önemli; çalışma tempomu okula göre ayarlıyorum. Yazı- Tura’da güzelliğimden ziyade bilgilerimden de yararlanılacak. Yarışmacılara tarih soruları da soracağım."
11’İ BİLENE 1000 ALTIN
Bu akşamdan itibaren hafta içi her gün Kanaltürk'te 19.30 ile 20.30 arasında yayınlanacak 'Yazı Tura'da yarışmacılara peşin olarak 1000 adet altın verilecek. 'Yazı' geldiği zaman yarışmacı 2 seçenekli ve çok kolay sorularla karşılaşacak. 'Tura' geldiğinde ise 4 seçenekli zor sorular gelecek. Yarışmacı yanlış yanıt verdikçe elindeki altın yarıya inecek. 11 soruya doğru cevap verirse 1000 adet altın yarışmacının olacak.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:57

İLGİLİ HABERLER