Yaşam
  • 12.10.2021 13:54

Azeri kızı Günel Zeynalova'nın dudak uçuklatan değişimi

Azeri kızı Günel Zeynalova estetiği abarttığı haberlerine sert çıktı: Bazı insanlar inatla büyüdüğümü kabullenemiyor...

90'lı yılların sonunda yönetmenliğini İbrahim Tatlıses'in üstlendiği ''Oy Didem'' klibiyle akıllarda yer edinen Azeri kızı Günel, son haliyle ağızları açık bırakıyor. İbrahim Tatlıses'in keşfettiği Azeri kızı Günel, değişimi ile sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı Günel Zeynalova, 23 yıl aradan sonra İstanbul'da ilk kez bir mekanda sahneye çıktı. Azeri kızı Günel sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şarkıcı Günel Zeynalova estetik operasyon geçirdiği iddialarına yanıt verdi. Son olarak 'manevi babam' dediği İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in düğününde ortaya çıkan Azeri kızı Günel Zeynalova güzelliğiyle dudak uçuklatmıştı. İşte bir dönemin çocuk şarkıcısı Azeri kızı Günel'in estetik açıklaması...

İbrahim Tatlıses'in göz bebeğiydi, 'Oy Didem' klibiyle akıllarda kaldı!  Azeri kızı Günel'in bir de son haline bakın Foto Galerisi

90'lı yılların sonunda yönetmenliğini İbrahim Tatlıses'in üstlendiği ''Oy Didem'' klibiyle akıllarda yer edinen Azeri kızı Günel, son haliyle ağızları açık bırakıyor.

Azeri kızı Günel'in inanılmaz değişimi - Son Dakika Magazin Haberleri

İbrahim Tatlıses'in keşfettiği Azeri kızı Günel, değişimi ile sık sık gündeme geliyor.


Şarkıcı Günel Zeynalova, 23 yıl aradan sonra İstanbul'da ilk kez bir mekanda sahneye çıktı. Azeri kızı Günel sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.Şarkıcı Günel Zeynalova estetik operasyon geçirdiği iddialarına yanıt verdi.

Azeri Kızı Günel'in Son Hali Şok Etti! Adeta Bambaşka Biri Oldu…

Şarkıcı estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla ilgili şunları söyledi: "Siz beni tanıyorsunuz. Burun estetiği hariç hiçbir cerrahi operasyon yaptırmadım. Bazı insanlar inatla büyüdüğümü kabullenemiyor, beni hâlâ Türkiye'ye ilk geldiğim zamanki Günel olarak görüyor ve yargılıyorlar. Lütfen estetik operasyonlarımı değil sesimi konuşun."

Azeri kızı Günel'in son hali şaşırttı! - Gerçek Gündem

Performansına 'Adı Yok' şarkısı ile başlayan Azeri şarkıcı, "12 yaşında Türkiye'ye geldiğimde elimden tutan İbrahim Abi'ye bir kez daha teşekkür ediyorum" dedikten sonra İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' parçasını söyledi.Son olarak 'manevi babam' dediği İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in düğününde ortaya çıkan Azeri kızı Günel Zeynalova güzelliğiyle dudak uçuklatmıştı.

Güncellenme Tarihi : 12.10.2021 14:12

İLGİLİ HABERLER