Gündem
  • 7.10.2008 11:11

AZERİ'LER DE YAPRAK DÖKÜMÜ HAYRANI ÇIKTI

Kanal D'nin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde 'Fikret'i oynayan Bennu Yıldırımlar, bir Azeri televizyonun kendisiyle röportaj yapmak istediğini söyleyerek, diziye Azerbeycan'da da büyük ilgi olduğunu anlattı.
Cine5 kanalında 'Cine City' programına konuşan oyuncu Bennu Yıldırımlar, dizi ve tiyatro çalışmaları nedeniyle yoğun günler geçirdiğini ancak Yaprak Dökümü gibi bir işin içinde olmaktan da keyif aldığını söyledi.
Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Yıldırımlar, "Oyuncu olarak her gün çalışmıyoruz. 3-4 günü bulduğu zaman da oluyor bir gün çalıştığımız da oluyor. Bu bizim için bir antreman artık. Böyle güzel bir işin içinde, büyük bir zevkle bu ekiple çalışıyor insan" diye konuştu.
Amerikan televizyon yapımları için düzenlenen 'Emmy Ödülleri' gibi benzeri bir organizasyonun Türkiye'de de yapılması fikirleri ile ilgili bir soru üzerine Yıldırımlar, "Amerikan dizi sektörü bütün dünyaya bu dizileri satıyorlar ve sanırım hakları daha çok oluyor. Biz de Ortadoğu ve Balkanlar'a sattığımız zaman belki bizim de böyle ödül törenlerimiz olur" ifadesini kullandı. Bazı Türk dizilerinin diğer ülkeler tarafından da izlenmesinin çok güzel bir gelişme olduğuna vurgu yapan Yıldırımlar, "Mesela önümüzdeki Cuma günü Azerbeycan televizyonundan gelecekler ve benim evimde bir çekim yapacaklar. Çünkü Yaprak Dökümü'nü çok büyük bir zevkle seyrediyorlarmış. Ben onlardan mail de alıyordum ama bu kadar olduğunun farkında değildim. Şimdi kendi evimde onları konuk edeceğim" dedi.
İnanmıyorlar ama mailleri ben cevaplıyorum
Kendi adına bir web sayfası olan Bennu Yıldırımlar, hayranlarından gelen bir çok maile cevap vermesine karşılık insanların inanmadığını belirterek "Bakın bu gözler yorgun o gözden. İnanmıyorlar. 7.-8. mailden sonra bile 'Gerçekten siz misiniz?' diyorlar. 'Kardeşim yeter' diyorsun. O kadar bilgi vermişsin, hala 'Sen misin?' deyince kalabiliyorsunuz! Eşim dehşetle bakıyor bana 'Cevaplandırıyor musun?' diye" şeklinde konuştu.
Yıldırımlar, 'Gerçekten ciddi ciddi hepsine cevap veriyor musunuz?' sorusuna ise "İnsana değer vermenin sonu yok bilmiyorum, nereye kadar?" diyerek yanıtlamaya çalıştığını ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:40

İLGİLİ HABERLER