Spor
  • 25.5.2004 01:44

AZİZ YILDIRIM : "AVRUPADA SES GETİRECEK BİR TAKIM OLACAĞIZ"

İSTANBUL - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kötü günlerde herkesin bir şey söyleyerek, kendilerini eleştirdiğini fakat muhalefetin asıl şimdi konuşması gerektiğini söyledi.


FB TV'de katıldığı programda açıklamalarda bulunan Yıldırım, Fenerbahçe'de, muhalefetin kendisini şampiyonluk öncesinde sürekli eleştirdiğini belirterek, "Kötü günlerde muhalefet hep konuşarak bana ve yönetimime köstek oluyordu. Muhalefet, her zaman ne yazık ki yıkıcı oluyor. Halbuki şampiyonluktan ve başarılardan nedense bahsedilmiyor. Yemekler tertipleyip üzerimizde baskı oluşturdular" dedi.


Yıldırım, belli dönemlerde tribünlere "adam" sokanlar olduğunu belirterek, "Fakat taraftar bize inandığı için kimsenin oyununa alet olmadı. Bugün hiç kimse çıkıp bir şey demiyor. Muhalefet aslında bugün çıkıp konuşmalı. Gördükleri hatalar varsa, bize bunları söylemeli" diye konuştu.


"2000-2001 sezonunda genç oyuncularla takıma takviyelerde bulunmamız gerekirdi" diyen Yıldırım, "O dönemlerde operasyonları yapamadık. Yeni yönetimin bunu yapacağını düşündük. O dönemde, 2 yıl Fenerbahçe'de bir kongre silsilesiyle geçti" dedi.


Fenerbahçe'nin geleceğini masaya yatırarak bir plan oluşturduklarını ifade eden Yıldırım, "Başkanlığı bırakmaya karar verdikten sonra gelen baskılar üzerine görevime geri döndüm. Bunu bir milat olarak yorumlamak doğru değil. Benden sonra gelen başkan, belki de daha iyisini yapabilirdi" dedi.
Teknik Direktör Daum'un, kendisine gereken mevkilere transfer için liste verdiğini ifade eden Yıldırım, "Kendisinden gereken yerlere yapılması lüzumlu olan takviyeler için liste aldık. Umarım çalışmalarımız olumlu sonuçlanır. Fenerbahçe inanıyorum ki önümüzdeki yıllar Avrupa'da da ses getirecek bir ekip haline gelecek" dedi.


Futbol Federasyonu'nu eleştiren Yıldırım, "Haluk Ulusoy gerektiği yerlerde gereken tepkiyi koyamıyor. Kendilerinin görevde olmaları Türk futboluna zarardan başka bir şey getirmedi" dedi.


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı antrenörlüğüne, tecrübeli çalıştırıcı Aydın Örs'ü getirdiklerini belirten Başkan Yıldırım, basketbol takımının Aydın Örs ile gelecekte ses getirecek bir ekip haline geleceğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:16

İLGİLİ HABERLER