Spor
  • 29.5.2013 15:24

Aziz Yıldırım :İkisini de ben kovdum”

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın istifa etmesinin ardından Aziz Yıldırım duruma çok kızdığı belirtildi. 

Fenerbahçe’de gerçekleşen şok istifa ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak DHA’ın geçtiği habere göre Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman ve Yönetici Ali Yıldırım’ın görevlerinden istifa etmesinin yankıları sürerken; Başkan Aziz Yıldırım’dan şok bir açıklama geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu yaşananlar karşısında oldukça sinirlendiği ve yakın çevresine, “Ne istifası… İkisini de ben kovdum” dediği iddia edildi.                                                                                                                    F.Bahçe’den "ben kovdum"a yalanlama


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın teknik direktör Aykut Kocaman ve Asbaşkan Ali Yıldırım için söylediği iddia edilen "Ne istifası, ikisini de ben kovdum" şeklindeki açıklamalarının gerçek dışı olduğu belirtildi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Bugün, bazı internet sitelerinde yer alan Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın, Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman ve eski Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ile ilgili yakın çevresine söylediği iddia edilen ’Ne istifası? İkisini de ben kovdum’ sözleri, doğru değildir. Başkanımızın böyle bir açıklaması, ifadesi yoktur. Bahsi geçen haberlere itibar edilmemesini, kamuoyundan rica ederiz" denildi.

Ayrıca, başkanvekili Abdullah Kiğılı’nın söylediği iddia edilen "İçimizdeki temizlikle uğraşıyoruz" ifadelerinin gerçek dışı olduğu belirtildi.



 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:55

İLGİLİ HABERLER