Spor
  • 18.1.2014 16:24

Aziz Yıldırım Onursal başkan olacak

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, 25 Ocak'ta yapılacak divan kurulu toplantısında, Aziz Yıldırım'a, divan kurulu tarafından, onursal başkanlık teklif edileceğini söyledi.

SONSUZA KADAR FENERBAHÇE BAŞKANI OLARAK KALMASINI İSTİYORUZ
Bugün Tv'de Özgür Sancar'la, Merve Dinçkol'un sunduğu Sporextra Programı'na katılan Günay, ''Biz sayın başkanın fiilen başkanlığı bitse bile, ki arzu ettiğimiz bir durum değildir, onursal başkan olarak sonsuza kadar Fenerbahçe başkanı olarak kalmasını istiyoruz. Kendisiyle bu konuyu henüz görüşmedik; çünkü yurtdışında hafta içerisinde dönecek. Bu konuyu açacağım, kendisinin yaklaşımının müspet olacağını umut ediyorum'' dedi.

GEREKÇELİ KARARI BEKLİYORUZ
Yüksel Günay, buna karşın, Fenerbahçe'nin haksız yere cezalandırıldığını belirterek, ''Biz hakkımızı aramak, bu kararı değiştirmek için tüm hukuksal kaynaklara başvuracağız. Elbette böyle bir karar çıkmasını beklemiyorduk. Biz umudumuzu yitirmiş değiliz. Elimizden geleni yapacağız. Başkanlık seçimi konusunda şimdiden bir şey söyleyemem. Her şeyden önce gerekçeli kararı görmek gerekir. Ne zaman gönderileceğini bilmiyorum. Gerekçeli karar elimize ulaştığı anda başkanlık seçimiyle ilgili süreç başlar'' diye konuştu

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:24

İLGİLİ HABERLER