Spor
  • 27.7.2009 10:13

AZİZ YILDIRIM SANTOS'U AYAKTA ALKIŞLADI

Kanarya’da yeni Brezilyalı futbolcunun Bolu maçında sergilediği futbol ve attığı gol konuşuluyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın bile ayakta alkışladığı Santos ise “Performansım daha da artacak” dedi...

Sarı-Lacivertli takıma çarşamba günü imza atıp tek idmana çıkan Andre Dos Santos’un 2 gün sonraki Bolu hazırlık maçında ortaya koyduğu güzel futbol tribündeki taraftarı ve Başkan Aziz Yıldırım’ı mest etti. Bir idmanla ilk 11’de ilk kez Fenerbahçe forması giyen Santos’un sol kanatta sergilediği etkili futbol herkesi memnun etti.

Carlos’un önünde oynayan Santos’un 2 golün oluşumunda başrol oynaması ve bir de harika gol atması tribündeki herkesi sevindirirken Başkan Yıldırım, birlikte oturduğu Sportif Direktör Aykut Kocaman’ı tebrik edip Sambacı’yı ayakta alkışladı.


CARLOS YÖNLENDİRİYOR
Hocası Daum’un da beğenisini kazanan Dos Santos, “Gerek taraftarımızın gösterdiği ilgiden, gerekse ortaya çıkardığımız takım oyunundan ve bireysel oyunumdan dolayı mutluyum. Performansım daha da artacak. Hocama teşekkür ediyorum. Bir tek antrenmana çıkmama rağmen bana güvendi ve ilk on birde görev verdi. Umarım böyle devam eder. Oyun karakterimde sert şutlarla gol atan bir oyuncu değilim. Roberto’yla oynamak büyük mutluluk ve gurur. Onunla maçtan önce yapmamız gerekenleri konuştuk. Onunla biraz konuştuktan sonra saha içerisinde olaylar çok iyi gerçekleşiyor” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER