Spor
  • 29.3.2014 03:27

Aziz Yıldırım ve Obradoviç böyle çıldırdı

Fenerbahçe Ülker, 73-82 mağlup olduğu ve hayli gergin geçen AJ Milano karşılaşması sonrasında itirazda bulundu.
Fenerbahçe Ülker karşılaşma sonrası hakemin teknik faul uygulamalarından dolayı itiraz etti. Maçın sonunda Mirsad Türkcan’ın aldığı teknik faulde 2 serbest atış kullanılmasına itiraz edilirken hakemin burada uygulamasının doğru olduğu ortaya çıktı.

Ancak sarı lacivertliler Obradoviç’in diskalifiye olduğu pozisyonda 3 yerine 2 serbest atış attırıldığı için bir itiraz daha yaptılar.

Öte yandan maç sonu açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker'in yardımcı antrenörü Jose Maria Izquierdo Ibanez, maçtaki hakem yönetimiyle ilgili, "Kulüp bu durumu inceleyecek ve bugün olanlar hakkında bir karar verecek" dedi. Ibanez, hakemlerin yönetimleriyle ilgili soruya verdiği cevapta, "Hakemler, antrenörlerin konuşması gereken bir durum değil. Kulüp bu durumu inceleyecek ve bugün olanlar hakkında bir karar verecek. Biz basketbol antrenörleri olarak, hakemler dışında oyuncularımızla, karşı takımla ve basketbolla ilgilenmek durumundayız" şeklinde ifadeler kullandı.

İtalyan ekibin başantrenörü Luca Banchi ise hakemlerin yönetimiyle ilgili soruya verdiği cevapta, maçın kaderini etkileyecek bir hata yapmadıklarını düşündüğünü ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:29

İLGİLİ HABERLER