Spor
  • 16.5.2013 14:12

Aziz Yıldırım'dan G.Saraylıları çıldırtacak liste!..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu sezon üç kulvarda da gelen başarıyla birlikte kesenin ağzını açmaya hazır. Yıldırım Aykut Kocaman ile buluştu ve tecrübeli tekik adamdan bir rapor istedi. Rapora göre pisayadaki futbolcuların üzerine odaklanan Yıldırım, listeye bir de Galatasaraylı isim aldı. Yıldırım böylece hem kadrosunu güçlendirmek hem de ezeli rakibine unutulmaz bir "gol" atmak istiyor. İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki isimler ve o GALATASARAYLI futbolcu.

Listenin ilk ismi Alper. Yabancı sınırının azalacak olması Alper'i Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım için vazgeçilmez kılıyor. Liste üç dünya yıldızı bir de Galatasaraylı var.

Savunmayı üst düzey seviyeye çıkarmak isteyen sarı-lacivertli yönetimin hedefinde John Terry var. Bunun için Chelsea ile görüşmeler başladı.

Bir diğer isim Frank Ribery. Bayern Münih'ten ayrılması durumunda Fransız futbolcuya astronomik bir teklif yapılacak. Ancak son iki isim daha etkileyici. Özellikle de şu an Galatasaray forması terleten...

Guardiola Robben'i istemiyor, Robben de kendine kulüp arıyor. Kuyt'ın devreye girmesi ile ilk görüşmeler başladı.

Listedeki Galatasaraylı bonservisi Juventus'ta olan Melo. Kocaman Melo'yu orta sahayı güçlendirmek için, Yıldırım ise sarı-kırmızılı ezeli rakiplerine gol atmak için istiyor.

 

Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER