Spor
  • 8.1.2015 19:09

Aziz Yıldırım'dan ortalığı karıştıracak sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ""Havuzdan Fenerbahçe’ye 35 milyon Euro veriliyor. Asıl alması gereken para 120 milyon Euro. Aradaki fark ne olacak? Aradaki farkı Passolig mi karşılar, TFF mi karşılar bilemem. Ama Fenerbahçe bu 120 milyon doları almazsa havuz bozulur" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici arkadaşlarıyla birlikte Kapalıçarşı'ya yaptığı ziyarette gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Büyük ilgi gördüğü Kapalıçarşı gezisi sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, naklen yayın havuzundan hak ettikleri parayı alamadıklarını savunarak, "Havuzdan Fenerbahçe’ye 35 milyon dolar veriliyor. Asıl alması gereken para 120 milyon dolar. Aradaki fark ne olacak? Biz tüm TFF’ye ve futbol camiasına karşı tüm yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Ama buna karşın mağdur oluyoruz. Aradaki farkı Passolig mi karşılar, TFF mi karşılar bilemem. Ama Fenerbahçe bu 120 milyon doları almazsa havuz bozulur” İfadelerini kullandı.

"İNSANLAR MAÇLARI EVLERİNDEN İZLİYOR ÇÜNKÜ..."
Yıldırım maçlara taraftar gelmemesi ile ilgili de ilginç ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı, “Seyircinin gelmemesinde Passolig etkisi olabilir. Bir de TV’ler her gün 5-6 maçı birden veriyor. Bu da insanların futbol izlemek için evden çıkmamasına neden oluyor. Tribünlerde esrar, eroin içiliyor. Bunlar da olumsuz etkiliyor. İnsanlar evlerinde izlemeyi tercih ediyor" diye konuştu.

Aziz Yıldırım, gazetecilerin diğer sorularını şöyle yanıtladı:

- Emenike ve Diego gidecek mi?
Öyle bir şey yok. Emenike’ye teklif de yok. Biz satmak istemiyoruz.

Hangi gazeteleri okuyorsunuz?
- Ben evime iki gazete alıyorum; sadece Hürriyet ve Sözcü.

- İlk yarıyı tahmin ettiğiniz gibi lider bitirdiniz. Transfer yapacak mısınız?
Transfer olabilir. Kesin alacağız diye bir şey yok ama bir santrafor bakıyoruz.

- Takım bu performansıyla şampiyon olabilir mi?
Bazı umulmayan puanlar kaybettik. Aslında en az 4 puan daha önde olurduk. Eskişehir ve Akhisar maçlarında hesapta olmayan puanlar kaybettik. Beşikta maçı 3 ihtimalliydi. Onu kazanıp aradaki farkı biraz kapattık. İsmail Kartal’ın ilk yarı performansından memnunum.

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:01

İLGİLİ HABERLER