Spor
  • 21.1.2014 22:30

Aziz Yıldırım'dan şok sözler

Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa'dan eşi Gonca Yıldırım ve kızı Yaz Yıldırım ile İstanbul'a geldi. Yargıtay kararı açıklandığında Fransa'da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine 4 gün sonra Türkiye'ye döndü. Özel uçakla saat 21.15'te İstanbul'a gelen Yıldırım'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı. Yıldırım burada kendisini bekleyen taraftarlara kısa bir konuşma yaptı ve "Hakkımızda ferman vermişler biz de kalkıp geldik. Kalemimizi kırmışlar" dedi.


* Saat 22.20:

Başkan Yıldırım'ı taşıyan otobüs Sabih Gökçen Havalimanı'ndan ayrıldı ve Bağdat Caddesi'ne doğru hareket etti.

* Saat 22.05:

Kısa konuşmanın ardından Aziz Yıldırım'ın taşıyan otobüs yoğun taraftar ilgisi nedeniyle adım adım havalimanından ayrılmaya çalışıyor.

* Saat 22.00:

Aziz Yıldırım konuşmasını yaptı. İşte o konuşma;

"Sevgili Fenerbahçeliler... Hepiniz hoşgeldiniz... Önümüzde daha birkaç gün var. Hep beraber konuşup dertlerimizi anlatacağız. Hakkımızda ferman vermişler biz de kalkıp geldik. Kalemimizi kırmışlar... Fenerbahçe son kaledir yıkılmaz."

* Saat 21.52:

Aziz Yıldırım kalabalığın az da olsa otobüsün etrafından ayrılması ile konuşma yapmak için otobüse doğru kalabalığın içerisinden yol almaya başladı.

* Saat 21. 45:

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Aziz Yıldırım'ın konuşma yapacağı otobüse çıkarak taraftarlara alanı boşaltmaları konusunda anons yapıyor.  Şu anda taraftarların otobüsün etrafını sarması nedeniyle Azi Yıldırım binadan çıkarak otobüse gidemiyor.

* Saat 21.30:

Havaalanı dışındaki taraftarlar güvenlik güçlerini aşarak binaya girmeye çalışıyor. Dışarıda çok büyük bir destek var...

*Saat 21.27:

Yıldırım sporcuların bulunduğu bekleme odasına girdi ve tek tek tüm sporcularla tokalaştı.

* Saat 21.25:

Aziz Yıldırım bekleme salonuna girerken alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı. Yıldırım yöneticilerin bulunduğu bölüme geçti.

* Saat 21.18:

Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak Havalimanına indi. Yıldırım pasaport işlemleri yapıldıktan sonra havalimanında kendisini bekleyen sarı lacivertli taraftarlara kısa bir konuşma yapacak.

USLU: İÇERİYE GİRMEYECEĞİNE İNANIYORUM

* Sabiha Gökçen'e gelen yönetici Mahmut Uslu açıklamalarda bulundu. Uslu'nun açıklamaları şöyle;

"Bu geçen sürede Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarımız 1 yıl hapis yattı. Son bir buçuk yıldır Yargıtay kararı bekleniyordu. Başbakan'ın söylediği gibi çok büyük yanlışlıklar yapıldı. Hala inanıyorum ki hukuğun mücadelesini sonuna kadar veririz. Hükümet yeniden adil bir yargılamayı sağlarsa müteşekkir kalırız. Paralel yapı olmadan yargılama ile Fenerbahçe'nin suçsuz olduğunu ispat edicez. Olmazsa da hukuğun gereğini sonuna kadar yaparız.

Buraya gelenler kalben bir sevgidir. Menfaat yok burada. Aziz Yıldırım kalben beraat etti. Bu insanlar liderine destek çıkıyor diyorum. Yıldırım'ın yeniden içeriye girmeyeceğine inanıyorum. Onun için Türkiye'ye gelmez diyenleri Allah'a havale ediyorum. Ben yönetimde değilken yönetici arkadaşlarımız, kongre üyelerimiz ve taraftarımızın sahiplenmesi ile ayakta kaldık. İnşallah kötü günler geride kalır."

* Fenerbahçeli yöneticiler ve futbolcular 20:30 itibariyle tam kadro halinde Sabiha Gökçen'e geldi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:19

İLGİLİ HABERLER