Spor
  • 31.7.2008 13:48

AZİZ YILDIRIM'DAN TARAFTARA EMRE ÇAĞRISI

İSTANBUL -      Başkan Yıldırım, kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin ağustos sayısında "Dünyada da söz sahibi olmak" başlığıyla yer alan yazısında sarı-lacivertli camiaya seslendi. Fenerbahçe'nin büyük hedefleri doğrultusunda futbol takımının başına geçmesini planladıkları İspanyol teknik adam Luis Aragones'in, teknik ekibiyle birlikte işine başladığı ve böylece takımlarında her yönüyle yeni bir dönemin de başladığını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:
     "Fenerbahçe, artık mevcut transfer kalıplarını tamamen kırmış, her anlamda bir dünya kulübü olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Her yönüyle Fenerbahçe'ye faydasına inandığımız bu transferlerin teknik analizleri ise ayrı bir bahis konusudur."
     Aragones ve Güiza'nın yanı sıra, Emre Belözoğlu ile Burak Yılmaz'ın da yeni transferleri arasında yer aldığını anımsatan Yıldırım, sarı-lacivertli taraftardan Emre'ye destek istedi. Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü olarak tesis atılımlarının, bu yoldaki çalışmalarının yeni arayışlarla ve yeni projelerle birlikte süreceğine dikkat çekerek, Fenerbahçe'nin her yönden zengin bir kulüp haline geleceğinin sözünü verdi.
     Dergi yazısında, "çok önemli olan ve gurur duydukları bir başka konuya" değinmek istediğini belirten Yıldırım, "Türkiye'yi 2008 Olimpiyatları'nda temsil edecek 68 sporcunun 17'sinin Fenerbahçe'nin lisanslı sporcuları olması, dünyanın en eski, en önemli spor organizasyonu olarak kabul edilen olimpiyatlara, Türkiye'den en çok sporcu gönderen kulübün Fenerbahçemiz olması göğsümüzü kabartmaktadır" dedi.
     Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederken, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ölümünden duydukları üzüntüyü bir kez daha dile getiren Aziz Yıldırım, yazısını Türk spor basınına "kendini yenileme" çağrısı yaparak tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:26

İLGİLİ HABERLER