Spor
  • 31.7.2009 14:32

AZİZ YILDIRIM'DAN TRANSFER SİNYALİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, transfer için hala vakitleri bulunduğunu istenmesi ve gerekli görülmesi halinde yeni takviyeler yapabileceklerini söyledi.

Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısında yer alan "Büyük olmak için büyük düşünmek gerek" başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Futbol Takımımızda yaptığımız kan değişimi, yeni idari yapılanma, yeni teknik kadromuz ve yeni transferlerimizle birlikte yeni bir sezonun öncesine geldik. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda, iyi ve faydalı olacağını inandığımız transferler gerçekleştirdik. Yeni yapılanma ve yeni transferleri sadece Fenerbahçe'nin bugününü kurtarmak için yapılmış hamleler olarak görmüyor, Fenerbahçe'nin geleceği için atılmış adımlar olarak da kabul ediyoruz. Şu da iyi bilinmelidir ki, Fenerbahçe'de her türlü transfer çalışması, takımın ihtiyaçları ve tüm yetkililerin ortak görüşü doğrultusunda yapılmaktadır.

Türkiye'yi, Fenerbahçe'yi ve şartlarını yakından tanıyan tecrübeli Teknik Direktörümüz Sayın Daum, bilgisine ve çalışma disiplinine güvendiğimiz Sportif Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman ve oluşturduğumuz güçlü kadromuzla, hedeflediğimiz başarıları yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz. Ancak transfer için hala vaktimizin olduğunu, istenmesi ve gerekli görülmesi halinde, Takımımıza yeni takviyeler yapabileceğimizi de buradan bildirmek istiyorum.

Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün hedefleri de her zaman büyüktür. Büyük hedeflere de ancak büyük kadrolarla ulaşılabilir. Büyük olmak ve bunu sürdürmek için ilk şart da büyük düşünmektir. Bu göz ardı edilemez gerçekten hareketle, transferdeki ana düşüncemiz, koyduğumuz büyük hedeflere bizi taşıyacak büyük kadroların oluşturulması ve bu kadroların muhafaza edilmesidir. Biz Fenerbahçe için bu yol haritasını çizdik ve bundan sonra da böyle davranacağız. Büyük olmak için büyük düşünme gerekliliği, Fenerbahçe'de sadece futbol takımının transferlerinde izlenen bir yöntem değil, Kulübün yapılanması, ekonomik olarak gelişmesi ve her türlü projesi için de vazgeçilmez bir düsturdur. Yani Fenerbahçe'de yapılan her türlü faaliyet, günübirlik politikalar doğrultusunda tabir-i caizse görüntüyü kurtarmak için değil, tüm Dünya'nın kabul ettiği büyüklüğü devam ettirmek ve tekrar tekrar hatırlatmak için yapılmaktadır.

Bahsettiğim hedefler doğrultusunda oluşan projelerimizden biri olan Ataşehir'deki spor salonu ve alışveriş merkezinin yapımı için bu ay içinde temel atma töreni düzenleyeceğiz. İlk etapta projenin spor salonu kısmı tamamlanacak ve 2010 yılında Türkiye'de yapılacak FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'na hazır hale gelecek. Salonun tamamlanmasından sonra basketbol ve voleybol takımlarımız tüm maçlarını bu modern tesiste oynayacak. Projenin tamamının hayata geçirilmesiyle de Fenerbahçemiz önemli gelir kaynaklarına sahip olacaktır. Buradan, bu projedeki desteklerinden dolayı Ülker Grubu'na bir kez daha teşekkür ediyorum Yine bu doğrultuda; tüm takımlarımıza sezon öncesi kamp imkanı sağlayacak, üyelerimizin de faydalanabileceği ve Türkiye'de bir ilk olacak Düzce Kaynaşlı'daki Topuk Yaylası'na yapacağımız kamp ve dinlenme tesisleri için ilk adımı geçtiğimiz ay içerisinde attık. Topuk Yaylası'nın Fenerbahçe Spor Kulübü'ne devir işleminin tamamlanmasının ardından, tamamı ahşaptan modern bir tesisi bu bölgeye en kısa sürede inşa ederek hizmete sokacağız. Bu kamp tesisleri sayesinde Fenerbahçe'nin tüm takımlarının sezon öncesi kamp programlarında önemli değişiklikler olacak.

Yönetim Kurulumuzda yeniden görev alan Sayın Abdullah Kiğılı'ya, Fenerium markamızı ve satış mağazalarımızı emanet etmiş bulunmaktayız. Sayın Kiğılı'nın, tekstil mesleğindeki engin tecrübeleriyle bu sorumluluğu almasıyla birlikte yeni yapılanmaya giren Fenerium'un daha da gelişerek, Kulübümüze daha büyük katkılar yapmasını beklemekteyiz. Bu mesainin ilk çalışması olan Fenerium yeni sezon ürünleri ve Futbol Takımımızın yeni sezon formalarını, stadyumumuzda yaptığımız güzel bir organizasyonla kamuoyuna tanıttık. Birbirinden kaliteli ve zevkli ürünlere, şık formalarımıza taraftarlarımızın ilk günden gösterdiği büyük ilgi bizi memnun etmektedir. Öte yandan, Temmuz ayı başında 30 bin abone sayısını aşan Fenercell projemize ve Temmuz ayı sonu itibariyle de 23 bin rakamını aşan kombine kartlara taraftarımızın verdiği büyük destek ve gösterdiği ilgi bizleri sevindirmektedir.

Büyük Fenerbahçe taraftarı, bir parçası olduğunu bildiği Fenerbahçe'nin daha da büyümesi için her türlü katkıyı sağlamakta ve Fenerbahçe'ye sahip çıkmaktadır. Bu tavır sürdüğü sürece Fenerbahçe dimdik ayakta duracaktır.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER