Spor
  • 28.10.2005 20:06

AZİZ YILDIRIM'DAN YILDIRIM DEMİRÖREN'E YANIT

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarına, aynı yolla yanıt verdi.
     Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesine açıklama yapan Aziz Yıldırım, Demirören'in, ''Geçen sezon Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'yi 4-3 yendiği maç öncesi Futbol Federasyonu'nun hangi üst düzey yöneticisiyle birlikte olduğunu'' kuşkucu bir ifadeyle sorduğunu kaydederek, ''Benim hiç kimseyle, hiçbir gizli kapaklı ilişkim olmamıştır'' dedi.
     Aziz Yıldırım'ın açıklaması şöyle:
     ''Bahsedilen gece Paper Moon'da, yaklaşık 10 kişilik bir arkadaş grubuyla birlikteydim. Hemen bitişiğimizdeki masada ise sayın Yıldırım Demirören ve Kenan Öner yemek yemekteydi. Tamamen kamuya açık, onlarca kişinin yemek yediği bir mekanda, hem de sayın Demirören'in hemen yanıbaşında, kalabalık dost ortamında yenilen yemeği ima ederek sayın Demirören ne ifade etmek istiyor? Hemen bitişiğimizdeki masada oturan sayın Demirören, masamızdaki konuşmalara da kulak misafiri olmuş, hatta zaman zaman katılmıştır. Sohbetin içeriğinin tamamıyla futbol dışı olduğunu kendisi de ayırt etmiştir sanırım.''
     Yıldırım, Demirören'in, kamuya açık mekanlarda insanların gizlenme gereği duymadan biraraya gelmesinden ve yemek yemesinden anlam çıkardığını ifade ederken, ''Bizler, sizin Futbol Federasyonu Başkanı ve diğer yöneticileriyle özel ortamlardaki görüşmelerinizden, özel uçağınızla birlikte özel seyahatler yapmanızdan herhangi bir anlam çıkartmadığımız gibi, bu tip birlikteliklerinizi uygar ilişkilerinizin bir gereği olarak görüyoruz'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:47

İLGİLİ HABERLER