Gündem
  • 5.8.2021 21:13

Azra Haytaoğlu'nun katili 5 parçaya böldüğü cesedi böyle taşımış

Azra’nın katili Mustafa Murat Ayhan’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Soğukkanlılığı dikkat çekti…

Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürülüp, 5 parçaya ayrılarak ormana gömen inşaat mühendisi ve emlakçı Mustafa Murat Ayhan’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Katil Mustafa Murat Ayhan'ın Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedinin  parçalarını taşıdığı görüntüler ortaya çıktı

Türkiye, Antalya'da kaybolan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun, inşaat mühendisi ve emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından öldürülüp, 5 parçaya ayrılarak ormana gömülmesini konuşuyor.

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Soğukkanlılığı  dikkat çekti…

Bölgede tanınmış bir emlakçı olan Mustafa Murat Ayhan, Azra'yı 5 parçaya bölüp taşırken kaydedilen güvenlik kameraları sayesinde yakalanmıştı. Caninin Azra'yı vahşice parçalayıp taşıdığı o anların görüntüsüne ulaşıldı.

Görüntülerde lükse düşkün, kravatlı cani Mustafa Murat Ayhan'ın askılı çantayı önüne asarak ağzında maskeyle soğukkanlı bir şekilde yürüdüğü görüldü.

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Soğukkanlılığı  dikkat çekti…

Antalya'da, geçen Çarşamba günü kovid19 testi pozitif çıkınca, ablasıyla tartışıp, evden ayrılan ve 5 gündür kayıp olan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun (22), vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Tüm Türkiye'yi derinden yaralayan vahşetle ilgili Sabah önemli bilgilere ulaştı.

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Soğukkanlılığı  dikkat çekti…

Azra'nın cep telefonundan en son inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48) ile görüştüğünü belirleyen cinayet masası ekipleri şüpheliyi gözaltına almış ancak Ayhan ifadesinde, "Önceden tanışmıştık. Geldi, birlikte yemek yedik gitti. Bilgim yok" dedikten sonra serbest bırakılmıştı. İki üniversite mezunu olan, Antalya'nın bilinen emlak ofislerinin de birini sahibi olan lüks düşkünü Ayhan'ın ifadelerine inanmayan polis soruşturmayı derinleştirdi.

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın ifadesi ortaya çıktı | A3 Haber

BU GÖRÜNTÜLER KATİLİ ELE VERDİ

Bölgedeki MOBESE ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle Ayhan'ın Konyaaltı'ndaki evinden defalarca aynı çantayla çıkıp döndüğünü belirleyen polis Ayhan'ı tekrar gözaltına aldı. Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etmek zorunda kaldı. Polisin cinayeti aydınlatmasında en büyük delil olan o görüntülere ulaşıldı.

Günlerdir aranan Azra parçalara ayrılarak katledilmiş halde bulundu - Tele1

Güncellenme Tarihi : 5.8.2021 21:22

İLGİLİ HABERLER