Yaşam
  • 25.10.2013 21:37

Baba çaldırdı!.. Bikinili öpüşmeyin

Sunucu Ceyda Ateş'in sevgilisi Buğra Toplusoy'a tepki gösteren baba Turgut Toplusoy, "Ceyda hanım ve oğlumu birbirini öperken gazetelerde gördüm benim annem hacı ve bu bize yakışmaz. Gazetecilerin olmadığı yerlere gidin dedim." 

Ceyda Ateş’le oğlu Buğra’nın ilişki yaşadığına karşı çıktığı söylenen işadamı Turgut Toplusoy Beyaz Tv’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programına telefonla bağlanarak ilk kez konuştu.
“Ceyda hanımı Göcek’te Misafir ettim. 10 yaşındaki kızımla teknede çekildiği fotoğrafı Instagram’a koydu. Ben bu işler yanlış işler basının önünde bu ilişkiyi yaşamayın. Ben inançlı bir insanım, Ramazan ayında Ceyda hanım ve oğlumu birbirini öperken gazetelerde gördüm benim annem hacı ve bu bize yakışmaz. Gazetecilerin olmadığı yerlere gidin dedim" diyen, Toplusoy, "Ben Buğra’nın hem annesi hem babasıydım. Buğra’yla beraber büyüdük. Oğluma kıyamadım çalıştırmadım Buğra efendi bir çocuk , kız da haklı Buğra gibi bir çocuğu ben de bırakmam. Evlenmek diye bir şey söz konusu değil. Gazetelerde mayolu, bikinili resimlerini görünce ben mahçup oldum. Eşim bunu Buğra’ya söyleyince kendisi de çok kızdı. Ailem de söyledi bunları Buğra’ya" dedi.

Turgut Toplusoy

Oğlunu işinden kovmadığını kendisinin istifa ettiğini söyleyen Toplusoy, "Oğlumla biz o kadar iyi arkadaştık ki hayatım boyunca onun bir dediğini iki etmedim. Buğra’yı öyle bir lanse ettim ki benim hatam buydu. Bizim için zengin, fakir, artist olmuş bunlar önemli değil insan olması önemli" şeklinde konuştu

Toplusoy ayrıca oğluyla konuşmadıklarını ifade etti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER