Asayiş
  • 18.8.2009 20:13

BABA KARABULUT : CEM İÇİN ÇEMBER DARALDI, HALA ÇOK ŞEY BİLİYOR

ÖLDÜRÜLDÜKTEN sonra testere ile kesilen kafası ile vücudu Etiler'de çöp konteynırına atılan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, dünyada ve Türkiye'de kırmızı bültenle aranan bir numaralı katil şüphelisi Cem Garipoğlu için çemberin daraldığını söyledi.


HALASI ÇOK ŞEY BİLİYOR
Eşi ile günde 5-6 hap alarak ayakta durduğunu söyleyen Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun aralarında amcası Hayyam Garipoğlu, ağabeyi Levent Garipoğlu, dedesi Kasım Garipoğlu, babaannesi Sakine Garipoğlu, eniştesi Selçuk Güleç ve halası Handan Güleç'in aralarında bulunduğu 12 yakını ile aile çalışanının gözaltına alınması ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanması üzerine Haber Türk televizyon kanalında açıklama yaptı. Süreyya Karabulut, Cem'in yakınları ile irtibatı bulunduğunu ve özellikle halası Handan Güleç'in çok şey bildiğini ileri sürdü.


MEZAR TAŞINA DAVA
Eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın avukatlarının “Polis Cem'i yakaladı, sonra serbest bıraktı” iddiasını ortaya attığı için hakkında dava açacağının açıklaması için de “Ben ölmüşüm. Benim mezar taşıma dava açar. O da baba. 5 ayda saçlarım beyazladı. Allah'a havale ediyorum”diye konuştu.

Süreyya Karabulut, “Olay gecesi polis evime geldiğinde katili biliyordu. Telsiz ile haber verildi. Polis Bahçeşehir'deki evleri çember altına aldığında Cem Garipoğlu yakalanırdı. Polis evde 700 bin Euro mu dolar mı buldu? Bana bunu adliye koridorlarında arama sırasında evde bulunanlar söyledi” dedi. Tehdit aldığını ancak umursamadığını belirten Süreyya Karabulut şunları söyledi: “Ben katillerin adalete teslim edilmesini istiyorum. Suçlular adliyeye çıkarılmazsa vay devletin haline. Benim devletim bana namus sözü verdi. Bu devletin işi. 3 Eylül'de Hayyam Garipoğlu'nun holdinginin önünde gösteri yapacağım. Hediyesini vereceğim.”Hayyam Garip ise şube çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine ”Bildiklerimizi anlattık” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER