Yaşam
  • 9.10.2008 06:00

BABA OĞUL URAL'LARIN SİBEL CAN KAVGASI!..

Hakan Ural, bu olayda taraf olmayacağını fakat sonuna kadar Sibel'in arkasında olduğunu söyledi.
Oğlum bu evlilikte, ihaneti de, sevilmemeyi de, kullanılmayı da gördü" dediği için eski kayınpederi Selçuk Ural'a dava açan Sibel Can'a eski eşi Hakan Ural'dan destek geldi.
ÇOCUKLARIMI ETKİLİYOR
Oyuncu Hakan Ural önceki akşam yeni eşi Ezgi Can ile katıldığı bir davette eski eşi Sibel Can ve babası Selçuk Ural arasında yaşanan gerginlikle ilgili açıklama yaptı. “Babanız bir televizyon programında, 'eski eşi yüzünden oğlum çok zor günler geçirmişti' yorumunu soran basın mensuplarına Hakan Ural "Ben sonuna kadar Sibel'in arkasındayım" yanıtını verdi.
Hakan Ural, "Benim Sibel'den iki yetişkin adayı olan çocuğum var. Sibel onların annesi. Bu gibi tartışmalar okul çağındaki çocuklarımı çok etkiliyor. Sibel'in anne olarak ve güçlü bir kadın olarak çocuklarımın arkasında olmasına destek veriyorum. Böylesi tartışmalara ben de girersem başta çocuklarımın zararına olur. Onlar okul çağındalar. Arkadaşları arasında gerçekleşen benzer tartışmalardan etkileniyorlar. Bunu kapatmamız lazım. Ben taraf olamam" diye konuştu.
DAVA AÇTI
Can, Selçuk Ural'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaların üzerine eski kayınpederinden davacı olduğunu açıklamış ve ilk duruşmaya katılacağını söylemişti.(bugün)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:35

İLGİLİ HABERLER