Asayiş
  • 31.5.2013 12:36

Baba olduğu gün öldü!..

SAMSUN'da 20 yaşındaki eşi Güler Güzel doğum yapan 23 yaşındaki Ethem Güzel, çocuğunu gördükten sonra serinlemek için denize girdi. Yüzme bilmediği belirtilen Güzel boğularak yaşamını yitirdi.

Çorum'da oturan Ethem Güzel, doğum sancıları başlayan eşi Güler Güzel'i ambulansla iki gün önce Samsun'a getirip, Atakum İlçesi'nde özel bir hastaneye yatırdı. Ethem Güzel'in eşi dün sabah doğum yaparak sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Baba olmanın sevincini yaşayan Ethem Güzel, bebeğini gördükten sonra "Sigara içmeye çıkıyorum" diyerek hastaneden ayrıldı.

Sıcak havadan bunalan Güzel, hastanenin yaklaşık 100 metre karşısında bulunan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki sahilde denize girdi. Yüzme bilmeyen Güzel yaklaşık 30 metre açıldıktan sonra suda batıp çıkmaya başladı ve bağırarak yardım istedi.

20 DAKİKA SONRA DALGIÇLAR ÇIKARDI

Vatandaşlar olayı görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü, Sualtı Gurup Amirliğine bağlı balıkadamlar ile İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı balık adamlar suda kaybolan Ethem Güzel'i yaklaşık 20 dakika sonra bularak çıkardı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla eşinin doğum yaptığı hastaneye kaldırılan talihsiz baba yapılan tüm müdahaleye kurtarılamadı.

Baba olduktan birkaç saat sonra Karadeniz'in azgın sularında boğularak ölen Ethem Güzel'in aynı aynı taşıyan babası Ethem Güzel (52) oğlunun ölüm haberiyle yıkıldı. Güzel, oğlunun yüzme bilmediğini belirterek, "Gelinim Güler'i doğum yapması için iki gün önce Samsun'a getirip özel bir hastaneye yatırdık. Eşi dün sabah doğum yaptı. Öğlen yemeğinden sonra 'sigara içmeye çıkıyorum' diyerek yanımızdan ayrıldı. Sonra bu haber geldi" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:51

İLGİLİ HABERLER