Spor
  • 29.5.2006 12:00

BABA TEKKE OĞLUNUN TRANSFERİ İÇİN NE DEDİ?

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON - Türkiye'de başta Fenerbahçe ile Beşiktaş, Avrupa'da da birçok ünlü kulübün transfer listesinde olan Trabzonspor'un golcü oyuncusu Fatih Tekke'nin babası Ahmet Tekke, oğlunun Avrupa'da forma giymesini istiyor.
Golcü oyuncunun babası Ahmet Tekke, oğlunun transferi ile ilgili söylentilerin bir an önce sonuçlanmasını isteyerek, "Biz Trabzonspor'un başarısını istiyoruz. Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bizim bu aşamada ne isteyeceğimiz önemli değil. Fatih Tekke'nin kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Bizim istememizle ve söylememizle Fatih bir yere transfer olacak diye bir şey yok. Oğlum, Trabzonspor kulübü nasıl uygun görürse öyle hareket etmek zorundayız. Benim gönlüm Fatih'in Avrupa'da oynamasından yana, elimde olsa Fatih Tekke'yi Avrupa'da bir takıma veririm. Ama bunu kulübü daha iyi bilir" dedi.
Fatih Tekke'nin Fenerbahçe ile isminin anılmasını değerlendiren baba Ahmet Tekke, "Bizim ne istediğimiz bu aşamada önemli değil, Fenerbahçe ile ilgili çıkan haberleri ise biz de medyadan takip ediyoruz. Fatih Tekke'nin kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Kulübü nasıl uygun görürse öyle hareket etmek zorunda. Fatih Türkiye'de oynayacaksa bu Trabzonspor olmalıdır. Eğer Trabzonspor dışında başka bir takımda oynayacaksa bu Avrupa'da bir takım olmalıdır" diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER