Asayiş
  • 30.9.2005 20:26

BABASI ÖZ EVLADINI MAHKEME KARARIYLA EVDEN ATTIRDI

AHMET SEHER
HATAY  - Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde bir baba, öz evladını mahkeme kararıyla evden çıkarttı. Sokakta kalan 3 çocuklu Çalışkan Ailesi çaresizlik içinde kaldı.


Muradiye Mahallesi 272 Sokak'ta 4 yıldır babasına ait evde oturmakta olan Remzi Çalışkan, babasının kendisinin aleyhine açtığı davanın sonuçlanmasının ardından mahkeme kararıyla evden çıkartıldı.

Evdeki eşyalarını sokak ortasına yığan aile, şaşkın bir halde ne yapacağını şaşırdı. Aynı gün çalıştığı pazarlama şirketinden de çıkartılan Remzi Çalışkan, eşi Nermin, çocukları Zeki (16), Nilay (12) ve Uğur (9) ile birlikte sokak ortasında çaresizce bekledi. Komşuların yardımı ile kiralanan kamyonete yükledikleri eşyalarla birlikte akrabalarının yanına sığınmayı planlayan Çalışkan Ailesi, yaşadıkları olaylara anlam veremedi.

Bu arada İnönü İlköğretim Okulu'nda eğitim görmekte olan Nilay ve Uğur ise, derslerini sokakta yapmaya çalıştı. Babasına güvendiği için sokakta kaldığını belirten Remzi Çalışkan, "Bundan sonra ne olacağı işte meydanda 3 çocuğum ve eşimle birlikte meydanda kaldım bunun sebebi babama güvenmemdir" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:00

İLGİLİ HABERLER