Babasını öldürüp okula gitti... Sözleri kan dondurdu

2 dk okuma
Babasını öldürüp okula gitti... Sözleri kan dondurdu

Hızlı Özet

A.A.’nın pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, “Babam eve geç gitmem nedeniyle bana sürekli kızıyordu. Baskı yapıyordu. Sürekli olarak şiddet uyguluyordu. Ben de sinirlendim ve silahla ateş ederek kendisini vurdum” dediği belirtildi. İNTİHAR SANDIK, TORUNUMUN ARKADAŞI SÖYLEDİ Acılı baba Adil Aksakal ise, “Oğlumun intihar etmiş olabileceğini düşünürken telefonum çaldı. Açtığımda torunum A.,’nın okuldan arkadaşı, bana oğlumu torunumun öldürdüğünü söyledi. Aralarında problemler vardı ama inan






Malatya'da polis ekiplerinin, ailesinin intihar ihbarı üzerine gittiği evde ölü bulunan Reşat Aksakal’ın (41), lise öğrencisi oğlu A.A. (14) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.A.A. polisteki ifadesinde, “Babam bana şiddet uyguluyordu. Sıkıntılar yaratıyordu. Eve geç gitmeme karışıyordu. Ben de sinirlendim vurdum” dediği öğrenildi. Acılı baba Adil Aksakal ise, 'Torunum A.,’nın okuldan arkadaşı, bana oğlumu torunumun öldürdüğünü söyledi.'' dedi.



Olay, saat 07.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Kaynarca Mahallesi Gazne Sokak’ta meydana geldi. Anne- babası ve oğlu A.A. ile birlikte yaşayan Reşat Aksakal’ın odasından silah sesi geldi. Anne ve babası odaya girdiklerinde oğullarını yanında pompalı tüfek, kanlar içinde yerde yatarken buldu. Aksakal’ın intihara kalkıştığını düşünen ailesi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibi, Reşat Aksakal’ın yaşamını yitirdiğini belirlendi.



OKUL ARKADAŞI DEDESİNİ ARADI



Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, okulda olan torunu A.A.’nın arkadaşı R.F., Adil Aksakal’ı aradı. R.F., Aksakal’a, torunu A.A.’nın ‘Ben babamı tüfekle vurdum’ dediğini söyledi. Adil Aksakal da polis ekiplerine bildirdi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, okula giderek A.A.’yı gözaltına alındı.



Reşat Aksakal’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.



A.A.’nın pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, “Babam eve geç gitmem nedeniyle bana sürekli kızıyordu. Baskı yapıyordu. Sürekli olarak şiddet uyguluyordu. Ben de sinirlendim ve silahla ateş ederek kendisini vurdum” dediği belirtildi.



İNTİHAR SANDIK, TORUNUMUN ARKADAŞI SÖYLEDİ



Acılı baba Adil Aksakal ise, “Oğlumun intihar etmiş olabileceğini düşünürken telefonum çaldı. Açtığımda torunum A.,’nın okuldan arkadaşı, bana oğlumu torunumun öldürdüğünü söyledi. Aralarında problemler vardı ama inanın böyle bir şey yapacağı aklımızdan geçmedi” dedi.




Bu haber 803 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kara Haydar'ın altınları bakın nerede bulundu
Asayiş

Kara Haydar'ın altınları bakın nerede bulundu

Tançalan'ın 2020'den itibaren 74 bin ticari kar gösterdiği ancak eşi Çağla Öz ile hesaplarındaki para trafiğinin 222 milyon TL'yi aştığı ortaya çıktı. Kara Haydar'ın MASAK raporunda adı geçen kayınvalidesi gözaltına alınırken gelin Çağla Öz'ün arandığı açıklandı. Öte yandan 45 milyon değerinde olduğu iddia edilen altınlar ise odunlukta bulundu… İşte şok detaylar!

Habervitrini10468 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nun Feth-i kabir işlemi tamamlandı: Kemik ve toprak örnekleri alındı
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu'nun Feth-i kabir işlemi tamamlandı: Kemik ve toprak örnekleri alındı

İnceleme sürecinin ardından Adli Tıp Kurumu 1'inci İhtisas Kurulu tarafından, Kozinoğlu'nun kesin ölüm nedeni ve olayda üçüncü kişi müdahalesinin bulunup bulunmadığına ilişkin nihayi mütalaanın hazırlanması planlanıyor.

Habervitrini13572 Görüntüleme
Güllü'nün oğlundan kardeşi Tuğyan'a sert sözler: Kardeşliğimiz söz konusu değil
Asayiş

Güllü'nün oğlundan kardeşi Tuğyan'a sert sözler: Kardeşliğimiz söz konusu değil

Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter, annesinin ölümüyle ilgili görülecek davanın ilk duruşması öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Tuğyan ile herhangi bir kardeşliğimiz söz konusu değil" diyen Tuğberk, "Tek isteğim gerçeğin ortaya çıkması" ifadelerini kullandı.

Habervitrini14296 Görüntüleme
Otomobiliyle ters yöne giren kadın polislere saldırdı
Asayiş
#Bursa#Ters Yön#Polise Saldırı

Otomobiliyle ters yöne giren kadın polislere saldırdı

Bursa’da, kullandığı otomobiliyle ters yöne giren Büşra A., kendisini durduran ve işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdı.

Habervitrini13291 Görüntüleme