Dünya
  • 26.9.2020 00:22

BAE, Peygamberimizin Hayber'den kovduğu Yahudilere tazminat ödenmesini istedi

BAE fitnesi 628 yılında fethedilen Hayber Kalesi'ndeki Yahudilere tazminat ve toprak verilmesini istedi Hazret-i Ali, Hayber kalesinin fethinde, kalenin kapısını koparıp, kalkan olarak kullanmıştı.

BAE hainleri ve Zayed münafığından İslam alemini ayaklandıracak talep.. BAE'li aktivistten skandal talep: Hayber'den kovulan Yahudilere tazminat ödensin

İsrail ile normalleşme kararı alan ve bu kararını, Washington'da attıkları imza ile resmiyete taşıyan BAE'den bu sefer de skandal bir talep geldi. BAE'li aktivist Mazraui, İsrail'le normalleşme adımlarına yeşil ışık yakan Suudi Arabistan'ın Hazret-i Muhammed (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) döneminde Hayber'den çıkarılan Yahudiler için İsrail'e tazminat ödemesi ve vatandaşlık vermesi çağrısında bulundu.

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikeri (BAE) arasında imzalanan normalleşme anlaşmasının ardından iki ülke arasında ilişkiler artık açıkça sergileniyor. Çeşitli alanda yapılan anlaşmalarla birlikteliği kuvvetlendiren BAE'den skandal bir adım geldi.

 "HAZRET-İ MUHAMMED DÖNEMİNDE KOVULAN YAHUDİLERE TAZMİNAT
Yeni ülkelerin de normalleşme rüzgarına katılacağı konusu gündemi meşgul ederken BAE'li bir sözde aktivist, ilginç ve bir o kadar da skandal bir talep ile ortaya çıktı.

 İsrail'de yayın yapan Maariv gazetesine konuşan aktivist Mazraui, Suudi Arabistan'ın Hazret-i Muhammed (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) döneminde Hayber'den çıkarılan Yahudiler için İsrail'e tazminat ödemesi ve vatandaşlık vermesi çağrısında bulundu.

VELİAHT PRENS İLE YAKIN İLİŞKİLERİ VAR

Mazrui, BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed ile yakın ilişkilere sahip olması ile dikkat çekiyor. Mazrui'nin talebinin Zayed tarafından desteklendiği düşüncesi hakim.

Güncellenme Tarihi : 27.9.2020 10:21

İLGİLİ HABERLER