Spor
  • 29.1.2022 11:23

Bafetimbi Gomis Galatasaray ateşini yaktı...

Süper Lig'de küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3'e düşen Galatasaray kabus gibi bir sezon geçiriyor. Transfer müjdesi veren Başkan Burak Elmas geçtiğimiz günlerde "Gomis ile görüşüyoruz" sözlerini kullanmıştı. Fransız oyuncunun dünkü mesajı taraftarı heyecanlandırdı. İşte Bafetimbi Gomis'in o mesajı...

Galatasaray, eski golcüsü Bafetimbi Gomis'i renklerine katmak için dört koldan saldırıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Al Hilal'le sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki oyuncunun menajerinin yarım sezonluğuna 1.5 milyon Euro ve en az 1.5 yıllık sözleşme isteği ile sıkıntı yaşıyor.

"BEN HER ZAMAN SÖZÜMÜ TUTARIM"

Gomis'in eski takım arkadaşları ve taraftarlar ise sosyal medya ve telefon trafiğinde... Fransız oyuncu, dün kazandığı kupalarla yaptığı paylaşımın altına "Ben her zaman sözlerimi tutarım" notunu düştü.

"İNŞALLAH" YANITINI VERDİ

Bir taraftar, bu paylaşıma "Come to Galatasaray (Galatasaray'a gel)" mesajını attı. Yıldız futbolcu da "İnşallah" diyerek yanıt verdi.

TORRENT'TEN TRANSFERE İZİN

Gomis'in alınmasına onay veren İspanyol çalıştırıcının, "Takımda tecrübeli ve liderlik yapacak isimlere çok ihtiyacımız var. Gomis bize iyi olur. Golcümüz yok" dediği öğrenildi. Torrent ayrıca Gomis'in gelmesi halinde Halil Dervişoğlu'nu 10 numara pozisyonunda oynatacağını söyledi.

GOMİS YARIM SEZON İÇİN 1.5 MİLYON EURO İSTEDİ

Bu arada Galatasaraylı kurmayların 5 aylık sözleşme teklifinde bulunduğu Fransız yıldızın, 1 buçuk yıllık kontrat beklentisinde olduğu kaydedildi.Gomis yarım sezon için 1.5 milyon Euro istedi. Galatasaray ise 800 bin Euro teklif etti. Taraflar arasındaki pazarlık sürerken golcü futbolcu son takımında yılda 5 milyon Euro kazanıyordu.

Güncellenme Tarihi : 29.1.2022 11:39

İLGİLİ HABERLER