Spor
  • 26.1.2022 12:41

Bafetimbi Gomis ile anlaşmaya varıldı...

Kabus gibi bir sezon geçiren ve gol yollarında tıkanıklık yaşayan Galatasaray, eski golcüsünü takıma getiriyor. Menajeri, 36 yaşındaki Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in transferi için İstanbul'da yönetimle görüşme yaptı. Galatasaray'a imza atması beklenen Gomis'in takıma liderlik etmesi bekleniyor. İşte transferin detayları...

Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3'e inen Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takım Süper Lig'de gol kralı olan eski oyuncusu ile masaya oturdu.

PRENSİPTE ANLAŞMAYA VARILDI

Bu sezon tarihinin en zorlu günlerini yaşayan Galatasaray, sürpriz bir hamle yaptı. Cimbom, gol yollarındaki sıkıntıyı da çözmek için Al-Hilal'de sözleşmesi biten Bafetimbi Gomis'le prensipte anlaştı.

İSTANBUL'A GELEREK GÖRÜŞME YAPTI

İstanbul'a gelen 36 yaşındaki yıldızın menajeriyle yapılan görüşmelerde mutabakat sağlandı. Arada ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, Gomis'in de yeniden Galatasaray'da forma giymek istediği belirtildi. Tecrübeli oyuncu, 2017-18 sezonunda attığı 29 golle sarı-kırmızılı takımı şampiyon yapmıştı.

BAŞKAN ELMAS TRANSFERİ DOĞRULADI

Taraftarlar da sosyal medyada Gomis'e yönelik mesajlar yazarak, Fransız golcüyü tekrar takımda görmek istediklerini dile getirdi. Yönetim bu hamleyle üzerindeki baskıyı azaltmayı planlıyor.

Başkan Burak Elmas, dün Habertürk'te yaptığı açıklamada Gomis'le görüştüklerini bildirip transferi doğruladı. Takımı genç ve acemi bulan Torrent, deneyimli futbolcunun liderliğinden faydalanmak istiyor. Ünlü forvet, 2018 yazında 6 milyon Euro'ya Al- Hilal'e satılmıştı.

"İBRA OLMAZSAM GİDERİM!"

G.Saray Başkanı Burak Elmas, Habertürk gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. İşte satır başları: "Seçim dönemi çalıştığımız ekiple seçim sonrası icraata geçtiğimiz zaman fikir ayrılıkları oldu. Dostça yolları ayırmak son derece doğal. Zor bir döneminde aday olduk, taşın altına elimizi koyduk."

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.1.2022 12:44

İLGİLİ HABERLER