Gündem
  • 15.6.2019 20:55

Bahçeli : Artık başkalarının ağzına bakma devri kapandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Dünyanın toz bulutu olduğu bir dönemde İstanbul'un maceraya atılması Türkiye'nin mahfına hizmettir. İstanbul kukla ve proje isimlere teslim edilmeyecek kadar önemli bir şehirdir. Hiçbir vasfı olmadan İstanbul'un kaderiyle oynamaya çalışan siyasi defolara tarihten aldığımız ilhamla sonuna kadar direneceğiz." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul STK buluşmasında konuştu. "Başkalarının ağzına bakma dönemi geride kaldı. Dev uyanmakla kalmadı, zulmün bekçilerine meydan okumaya başladı." diyen Bahçeli, "S-400 bahanesiyle ortaya konulan yaptırım kartları, döviz kurlarındaki oynamalar açıkça bir meydan okuma ve düşmanlık emaresidir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

DEV UYANDI

3 tarafımız denizlerle 4 tarafımız düşmanlara sarılmış durumdadır. Türkiye kendi ayakları üzerinde durabilecek kudrettedir. Türkiye kendi söküğünü dikebilecek durumdadır. Başkalarının ağzına bakma dönemi geride kaldı. Dev uyanmakla kalmadı. Zulmün bekçilerine meydan okumaya başladı. Taraflar bellidir. Bilinmektedir. Mızrağın çuvala sığmadığı ortadadır. Dikkatli, donanımlı, uyanık olmalıyız.

İSTANBUL EHLİNE EMANET EDİLECEK

Türkiye tartışılan değil, tartışan bir ülke olmalıdır. Yeni bir çağın ayak sesleri çok şükür duyulmaya başladı. Karşılaştığımız güçlükler hedeflediğimiz başarıların süsleridir. Büyük kafaların büyük ülküleri vardır. Türkiye'nin gelişmesi parlak bir geleceğe doğrudur. İstanbul ehline emanet edilecek. Dünyanın toz bulutu olduğu bir dönemde İstanbul'un maceraya atılması Türkiye'nin mahfına hizmettir. İstanbul kukla ve proje isimlere teslim edilmeyecek kadar önemli bir şehirdir. Hiçbir vasfı olmadan İstanbul'un kaderiyle oynamaya çalışan siyasi defolara tarihten aldığımız ilhamla sonuna kadar direneceğiz.

İstanbul kukla ve proje isimlere teslim edilmeyecek kadar önemli bir şehirdir. Hiçbir vasfı olmadan İstanbul'un kaderiyle oynamaya çalışan siyasi defolara tarihten aldığımız ilhamla sonuna kadar direneceğiz.

 NOT İNDİRİMİ SİYASİDİR

İstanbul Türkiye'dir, dünya markasıdır. Döviz kurlarındaki oynamalar ülkemizi siyasi ve ekonomik yönden karalamak için planlanmıştır. Türkiye çok ciddi ekonomik ablukalar altındadır. Not indirimi siyasi olmasının yanında şu anki ekonomik durumla alakası yoktur.

İstanbul kazanırsa Türkiye kazanacaktır. Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin sabrını sınayanlar ateşle oynadıklarının farkına varmalıdır.

TRUMP DÜNYA İÇİN TEHDİTTİR

Trump, dünya için bir güvenlik tehdidi haline gelmiştir. Dünya güvensizliğe teslim edilmiştir. Ülkeler birbirleriyle ilişkilerini diplomasi ile değil, tehdit diliyle yürütmeye başladı. S-400 bahanesiyle ortaya konulan yaptırım kartları, döviz kurlarındaki oynamalar açıkça bir meydan okuma ve düşmanlık emaresidir.

Güncellenme Tarihi : 15.6.2019 21:03

İLGİLİ HABERLER