Gündem
  • 27.7.2009 00:00

BAHÇELİ: 'BAŞBAKAN, GÜL'ÜN YERİNE GÖZÜNÜ DİKTİ!..'

MERSİN - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Sayın başbakan 2011 yılında milletvekili olmaktan vazgeçiyorsan, başka bir gündemin var demektir. O da çok can arkadaşın olan Abdullah Gül'ün yerine gözünü dikmen demektir'' dedi.


Bahçeli, partisinin Edip Buran Spor Salonu'nda düzenlenen Mersin İl 9. Olağan Kongresindeki konuşmasında, ''Sayın Başbakan sürekli gündem değiştiriyor'' diye konuştu. Bahçeli, şunları söyledi:


''Diyor ki '20011 yılında 3 dönem milletvekilliği yapanlar artık milletvekilliği yapmayacak. Ben de milletvekili olmayacağım' diyor. İçinizden 'helal olsun şu başbakana, üç dönem milletvekilliğinden başkasını yapmayacakmış, demek ki bu adam milletini düşünüyor, bu adam milletinin içinde yeni siyasetçilere fırsat doğuran kişi' diyesiniz geliyor. Acaba gerçek öyle midir? Sayın Başbakan 2011 yılında milletvekili olmaktan vazgeçiyorsan, başka bir gündemin var demektir. O da çok can arkadaşın olan Abdullah Gül'ün yerine gözünü dikmen demektir. Eğer demokratik kültürde yeni bir gelenek oluşturacaksan, çık bir il kongresinde millete seslen, 'Vallahi de billahi de Cumhurbaşkanı olmak istemiyorum' de. İşte bunların hepsi gündem değiştirmedir. Ekonomideki sıkıntının üzerini örtmedir. İşsizliği gölgelemedir. Kamu açıklarını yok kabul etmektir. Sadece ve sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşulması demektir. O sebepten dolayı bunlara dikkat edeceğiz. İşte bu yolla mücadele ederken, kendimizi geleceğe hazırlamak durumda olmalıyız.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER