Gündem
  • 2.12.2008 11:13

BAHÇELİ BAŞBAKAN'A BÖYLE SESLENDİ: "DOKULUNMAZLIĞI KULLANAN ADALET KAÇKINI"

"Mevlanayı, ölüm yıl dönümünde şükranla anıyorum."

MUMBAİ'DEKİ SALDIRILAR

Kin ve nefretle dolan yoksul kitlelerin çözümü terörle aradıkları anlaşılmaktadır. Bu eylemleri şiddetle kınamak ve müslümanları bu eylemlerden uzak tutmak mecburiyetindeyiz. Bu konuda Peydamberimize saldırıları hoşgören, kutuplaşmanın körükleyicisi olan güçlerin projelerini tekrar gözden geçirmelerini beklememizin hakkımız olduğunu düşünüyorum.

BAŞBAKAN'IN TÜRKİYE TABLOSU İLE GERÇEKA ARASINDAKİ FARK GECEYLE GÜNDÜZ GİBİ

2008 Yılında siyaset kurumu tıkanmıştır. Kısır siyasi hesapların ve ihtilafların esiri olan siyaset kurumu hiçbir problem için çözüm üretmememiştir. Başbakanın hala Pembe Türkiye tabloları çizmeye çalışması vahim bir durumdur. Başbakan AKP iktidarının icraatlarını anlatan konuşmasında Kıbrıs ve AB sürecinde ezberlerin bozulduğunu, AKP 'nin gelişim değişim ve ilerlemenin lokomotifi olduğunu, cepheleşmenin ve gerilimlerinin tarafı olmamayı ilke edindiklerini, yolsuzluk yoksulluk ve yasaklara karşı amansız bir mücadele verdiklerini, altı yılda Türkiye'nin çehresini değiştirdiklerini iddia etmiştir. Başbakan'ını çizdiği tablo ile Türkiye'nin gerçek tablosu arasında gece ve gündüz kadar fark vardır.

Terör saldırıları karşısında etkili önlemler alınamamış, Barzani'nin tehditlerine karşılık verilememiş, çözüm için Türkiye Barzani'nin peşine düşen bir ülke konumuna getirilmiştir. AKP hükümeti Türkiye'yi tanınmaz hale getirmiştir. Başbakan'ın kartvizitinde "dokunulmazlığı kullanan adalet kaçkını yazdığı" bilinmektedir. AKP'nin ampulü Türkiye'nin kaynaklarını talan etmek için seferber olanların önünü aydınlatmıştır.

KRİZ BAŞBAKAN VE PARTİSİNİ TARİHE GÖMECEK

Krizin olumsuz yansımaları etkisini göstermeye başlamıştır. AKP hükümetinin krizi anlamaktaki siyasi yeteneksizliği, krizi yönetilebilir ve önlenebilir olmaktan her geçen gün uzaklaştırmaktadır. Kriz artık vatandaşımızın özel hayatına sirayet etmiştir. Bu bu krizi aylar öncesinden haber vermiş, önlem alınmasının gerekliliğini söylemiştik. Bu kriz Başbakan Erdoğan ve partisini siyasi partisi birdaha geri gelmemek üzere karanlıklara gömecektir.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 03:42

İLGİLİ HABERLER