Gündem
  • 29.10.2018 22:58

Bahçeli - Gökçek flörtü ciddileşti

Devlet Bahçeli ile Melih Gökçek bugün birbirine çok sıcak mesajlar yolladı... İkilinin birbirlerine iltifatı, Ankara'da yeni söylentilere neden oldu..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da, Osmaniye Vakfı'nın etkinliğinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bahçeli: Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmadı!

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

GÖKÇEK ADAY GÖSTERİLECEK Mİ?

''Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Bir önerge verilmiştir Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüştülerini saklı tutmak suretiyle Meclis araştırmasına gerek görmemiştir çekimser oy kullanmışlardır. Bu ekonomik şartlarda ısrarçı değiliz.

İSTANBUL ADAYI BELLİ Mİ?

Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul'da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz.''

GÖKÇEK BAHÇELİ'Yİ ÖVDÜ

Melih Gökçek ile Bahçeli'nin "adaylık" flörtü sürüyor...

Melih Gökçek, Bahçeli'nin "Gökçek aday olmak istiyorsa MHP'ye şeref kazandırır." sözlerine cevap verdi. Gökçek, Sayın Bahçeli beni sözleriyle onore etmiştir. Bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum." dedi.

Gökçet Twitter'da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Güncellenme Tarihi : 30.10.2018 00:15

İLGİLİ HABERLER