Gündem
  • 11.6.2019 10:00

Bahçeli İsmail Küçükkaya'nın seçilmesine kızdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 16 Haziran 2019 tarihinde 21.00’den itibaren televizyon izlemeyeceğim

Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündemdeki çeşitli olaylara ilişkin görüşlerini Twitter’da bir dizi mesajla paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım’ın 16 Haziran’da İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde yapacakları canlı yayın programına ilişkin olarak “16 Haziran 2019 tarihinde 21.00’den itibaren televizyon izlemeyeceğim” dedi.

Küçükkaya'nın "tarafsız ve samimi olmadığını" belirten Bahçeli, "Hangi vasıflarından dolayı böylesi önemli bir program için tercih edildiğini anlayabilmiş değilim" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, “Bu şahsın Cumhur İttifakı ve MHP’ye husumet besleyen tavrı açıktır, bilinmektedir. Tarafsız değildir, samimi değildir, yeterli hiç değildir. Kaldı ki, FOX TV’nin yayın çizgisi de bulanık ve sorunludur.” diye devam etti.

Bir başka mesajında Bahçeli “Türkiye’de Kürdistan ve Lazistan yoktur.Bundan sonra da olamayacaktır.Olması yönünde heveslenenler varsa karşılarında daima Milliyetçi-Ülkücü Hareketi bulacaklardır.Sözümüzden dönmedik,sevdamızdan ödün vermedik,özümüzün öğütülmesine müsaade etmedik.Dünden bugüne duruşumuz aynıdır” ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 11.6.2019 11:49

İLGİLİ HABERLER