Gündem
  • 30.3.2019 02:15

Bahçeli Kamuoyu araştırma şirketlerinin ipini çekiyor

Devlet Bahçeli: Seçimden sonra o yasa teklifini Meclis'e sunacağız... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı canlı yayında gündeme dair konularda açıklama yaptı..

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Kamuoyu araştırma değil, oluşturma yapıyorlar. Seçim sonrası kamuoyu araştırmaları için Meclis'e yasa teklifi getirmek istiyoruz.

Beka kavramı üzerinde durmak bunları korkutuyor. Şimdi de değişik bir yoldan gidiyorlar. Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tamamen çalışamaz hale getirmek istiyorlar.

Bunların hiçbirisi 15 Temmuz gecesi halkın iradesine dayalı bir duruşu fark edemiyorlar. Şimdi bu duruşun karşısında Kemal Kılıçdaroğlu hangi çıkışla duracak. Bu tankın arasından geçip bir eve saklanmaya benzemez.

(HDP'li Temelli'nin Kürdistan açıklaması) Onların bütün aklı acaba bu sistem değişikliğini nasıl engelleriz? sorusudur. Şehitlerimizden haberleri mi yok, emniyet güçlerimizden haberleri mi yok? Bu sessizliğin sebebi bir görevlendirme ışığı altında Türkiye'de bir sistem değişikliğini amaçlayan çevrelerdir. Bu çevreler küresel de olabilir yurt içinde de olabilir.

En önemli konu seçmen özelliği taşıyan bütün insanlarıma sesleniyorum. 31 Mart günü sandığa gidiniz.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2019 02:19

İLGİLİ HABERLER