Gündem
  • 14.4.2021 14:50

Bahçeli : Kılıçdaroğlu, LGBT'ye övgülerinden sonra artık sana adam da demem

Bahçeli: Küçük ortak olmaktan gocunmuyoruz..Bahçeli'nin öne çıkan ifadeleri şu şekilde:

"Ramazan 3 ayların sonuncusu, 11 ayın sultanıdır. Doğru yolun açık ve parlak bir delili olan yüce kitabımızın indirildiği aydır. İnsanlığın maruz kaldığı belaların dallanıp budaklandığı bir dönemde kalp temizliğine çok ihtiyacımız vardır. Bu ihtiyaç hali her geçen gün daha da şiddetlenmektedir."

"Bir yanda kutuplaşmış ülkeler, ekonomik zorluklar, zulüm ve adaletsizliklerin karanlık yüzü varken, diğer yandan gözle görülemeyecek kadar küçük bir virüsün insanlığa meydan okuyuşu söz konusudur."

"Bu mübarek ayda kendimize dönerek, sevdiklerimize yönelik, akıp giden hayatın biraz hızını keserek virüsün yayılmasını engelleyebilir, bayramı olması gerektiği gibi karşılayabiliriz. Ramazan ayı boyunca uygulanması artık kaçınılmaz olarak tedbirleri alarak bugünkü dar boğazdan çıkabiliriz. Hayati nitelikteki kurallara mutlaka uymalıyız."

"Bölücü terör örgütünün sonu gelmiştir, PKK can çekişmekte, her yerinden dağılmaktadır. Bu kanlı ve hain şebeke, çocuklardan bile terörist devşirecek kadar alçaktır. Bunlardan biri olan Hamza Adıyaman, Hakkari'deki okulundan kaçırıldığında 8 yaşındaydı. Ailesi gözyaşı dökerek yıllardır evlatlarının yolunu gözlemiştir"

"Montrö Bildirisi"

"Bu bildirinin arkasında duranların kimler olduğu, neyin amaçlandığı bağımsız ve tarafsız mahkemelerce bulunacaktır. İmza atmayan ama gruba üye olan emekli bir amiral yayınlanmadan önce değiştirildiği iddiasını dile getirmiştir. Madem öyle 104 amiralden biri niye itiraz etmedi? Bu bildirinin arkasında duranların kimler olduğu, neyin amaçlandığı açığa kavuşturulacaktır. İP'in yönetiminde bulunan Ergun Mengi tarafından hazırlanmışsa bunun izahını yapması gerekenler şüphesiz bellidir.

Kılıçdaroğlu ve LGBT

"Kılıçdaroğlu'nun 'Ortak görüş olursa cumhurbaşkanı adayı olurum' demesi zamanla itibariyle üzerinde durulması gereken bir beyanat. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından bu kadar eminse buyursun aday olsun. Korkakça değil, mertçe milletin huzuruna çıksın. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'nın adayı çoktan bellidir. Kılıçdaroğlu, geçen haftaki grup toplantısında işkembeden sallamıştır. CHP Genel Başkanı, yayladaki yoğurda mantı kesiyor. Sudaki balığa soğan doğruyor. Hayal peşinde koşuyor."

"Kılıçdaroğlu milliyetçiliğin ne olduğunu bana da dünyaya da gösterecekmiş. 'LGBT Türk ailesi yapısını bozuyor mu?' sorusuna 'Hayır, bozmuyor' diyen birisinin ne milliyetçilikten ne manevi değerlerden söz etmeye, ne de adamım diye dolaşmaya hakkı vardır."

"Küçük ortaklıktan gocunmuyoruz"

"Aynı üslup İP'in başkanında da vardır. Bize devamlı 'küçük ortak' diyor. 104 emekli amirale 'zevzek' diyen bu iplikçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah'a mahsus olduğu inancındayız. Küçük diye hafife aldığı partimizi FETÖ oyunlarıyla ele geçirme oyunlarını unutmuş değiliz. Biz küçüğüz ama rabbim kimsenin küsuratı yapmasın."

Güncellenme Tarihi : 14.4.2021 14:00

İLGİLİ HABERLER