Gündem
  • 20.6.2019 13:42

Bahçeli otel buluşmasına ilişkin çok sert konuştu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu - İsmail Küçükkaya görüşmesi hakkında konuştu. İkilinin bir otelde yaptığı görüşmeye değinen Bahçeli, "kesinlikle iyi niyetle izah edilemeyecektir" dedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun, canlı yayında Binali Yıldırım ile yapacağı program öncesi moderatör İsmail Küçükkaya ile buluştuğu ortaya çıktı.

İkilinin skandal otel buluşmasını değerlendiren MHP Genel Başkanı Bahçeli, "16 Haziran öncesinde, CHP adayı ile sözde gazetecinin otel buluşması kesinlikle iyi niyetle izah edilemeyecektir. İstanbul'u uçuruma çekmek için kuyruğa giren iç ve dış mihraklara karşı 23 Haziran vatan ve millet sevdasıyla mühürlenmiş cevap olmalıdır. İstanbul'da bir gece kalıp döndüğümüzü söyleyen sahtekarlara, sevdamızın bir gecelik değil ömürlük olduğunu ikazla bildirmek, küçük akıllarıyla, dönek şahsiyetleriyle, çürük siyasetleriyle mesafe alamayacaklarını, bizimle de boy ölçüşemeyeceklerini söylemek isterim” dedi.

Bahçeli kendi hakkında çıkartılan asparagas haberler için de, "İstanbul'da bir gece kalıp döndüğümüzü söyleyen sahtekarlara, sevdamızın bir gecelik değil ömürlük olduğunu ikazla bildirmek, küçük akıllarıyla, dönek şahsiyetleriyle, çürük siyasetleriyle mesafe alamayacaklarını, bizimle de boy ölçüşemeyeceklerini söylemek isterim" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 20.6.2019 13:47

İLGİLİ HABERLER