Gündem
  • 29.11.2019 12:05

Bahçeli'den Arınç'a sert sözler: Bombacı olduğunu unutmuş

MHP Lideri Devlet Bahçeli, KHK ile ilgili yaptığı açıklamalarla tepkileri üzerine çeken Bülent Arınç'a "Kuyruk acısı varmış gibi konuşuyor, pompacı olarak vicdan edebiyatı yaptıklarının bir ara bombacı olduğunu unutmuşa benziyor. Arınç ağzını kapatsa iyi olacak" sözleriyle tepki gösterdi.

"KHK faciadır" çıkışıyla gündeme gelen ve ardından sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'a bir tepki de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

"Arınç ağzını kapatsa iyi olacak"

MHP'ye yakınlığıyla bilinen Türk Gün gazetesine değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, FETÖ ile mücadelenin sürdüğünü belirterek "Fakat zaman zaman bazı açıklamalar kafaları karıştırıyor. Bunlardan birisi de Bülent Arınç'ın sözleri. Kuyruk acısı varmış gibi konuşuyor, pompacı olarak vicdan edebiyatı yaptıklarının bir ara bombacı olduğunu unutmuşa benziyor. Arınç ağzını kapatsa iyi olacak, fazla konuşması kendisine zarar veriyor. Tartışmaya açıyor, maşeri vicdan rahatsız oluyor. FETÖ'nün bütün uzantıları elbette temizlenecek, ama biraz zaman alacak. Bu arada siyasi ayağı ihmal etmemek gerekiyor" dedi.

Bülent Arınç ne demişti?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, KHK ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama yapmıştı.

"KHK bir faciadır" diyen Arınç, "Evime temizlik yapmaya gelen bir daire başkanı kadını gördükçe, eşi polislikten ihraç edilen bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 29.11.2019 11:06

İLGİLİ HABERLER