Gündem
  • 19.5.2013 21:15

Bahçeli'den partililere 3 uyarı!..

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Türkiye'miz çok nazik bir süreçte bulunuyor. Böyle bir sürecin, aşılması için üç önemli siyasi olay karşımızda duruyor. Bunlardan bir tanesi mahalli idari seçimlerdir"

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'miz çok nazik bir süreçte bulunuyor. Böyle bir sürecin, aşılması için üç önemli siyasi olay karşımızda duruyor. Bunlardan bir tanesi mahalli idari seçimlerdir" dedi.
     Bahçeli, Etimesgut Belediyesi tarafından yaptırılan Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Bahçeli, dualar eşliğinde kurban kesilmesinin ardından tesisi gezdi.
     MHP Genel Başkanı Bahçeli, törende yaptığı konuşmada, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nin, Etimesgut gibi büyüyen, gelişen, modernleşen, milli kimliğini koruyarak dayanışma ve yardımlaşma içinde bulunan bir ilçe için çok yönlü hizmet sunabilecek kurum olduğunu belirtti.
     Böyle bir eseri Etimesgut'a kazandırdıkları için Belediye Başkanı Enver Demirel ve Meclis üyelerini tebrik eden Bahçeli, şunları söyledi.
     "Türkiye'miz çok nazik bir süreçte bulunuyor. Böyle bir sürecin, aşılması için üç önemli siyasi olay karşımızda duruyor. Bunlardan bir tanesi mahalli idareler seçimleridir, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacaktır. Diğeri 28 Ağustos 2014'te cumhurbaşkanının halk tarafından seçimidir. Üçüncüsü ise eğer bir aksama olmadığı takdirde 12 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'dir. Bu üç önemli siyasi olay Türkiye'nin geleceğini belirleyecek olan önemli olaylar olarak karşımızda durmaktadır."
     Bahçeli, mahalli idareler seçimlerinin, Türkiye ve Etimesgut için çok önemli bir dönüm noktasını teşkil edeceğini ifade ederek, şöyle devam etti:
     "Aradan geçen süre içerisinde, yani 4 yılını tamamlamakta olduğu bir süre içerisinde Sayın Belediye Başkanımız Enver Demirel Beyefendi, meclis üyeleri ve çalışanlarıyla yüksek azim ve kararılıkla neyi programlamışsa neyi Etimesgut için faydalı görmüşse o hizmetleri tamamlamak uğuruna gecesini gündüzüne katmıştır. Değerlendirmemiz o dur ki Enver Demirel Bey, Etimesgut Belediyesi Türkiye'nin en büyük hizmet sunan belediyeler arasındadır. Bu bakımından bu güzel eser de bu hizmet süresinin bir halkasıdır. Zannediyorum bu halka tükenmez bir halka olarak devam edecektir. Etimesgut'un gelişmesi için her türlü gayreti tekrar ortaya koyacaklardır. Onun için hizmette süreklilik başarıda devamlılık gerekir. Öyleyse 30 Mart için gönlümüzden geçen Enver Demirel'dir."
    
     Muhabir: Kurbani Geyik
     Yayıncı: İbrahim Uyar

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:11

İLGİLİ HABERLER