Gündem
  • 30.6.2007 15:29

BAKAN ÇUBUKÇU'YA İLGİNÇ KARŞILAMA

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, katıldığı 2. Sosyal Hizmetler Şenliği'nde kız çocukların "Oylar AK Parti'ye" sloganıyla karşılandı.

 Yapılan propaganda karşısında şaşkına dönen Çubukçu, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi için kız çocukların ağzını kapatmaya çalıştı.
Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nce Sarıyer'de bulunan Bahar Country'de düzenlenen 2. Sosyal Hizmetler Şenliği'ne katıldı.

Bakan Çubukçu'nun yanı sıra Sosyal Hizmetler Genel Müdürü İsmail Barış da programda hazır bulundu. Tören alanına gelen Çubukçu, çocukların sevgi gösterisiyle karşılandı. Bakan Çubukçu'ya "Nimet Abla" diye seslenen Bolu Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan gelen kızlar, kameralara dönüp, "Nimet ablamız bizim her dediğimizi yapıyor. Herkes oylarını AK Parti'ye
versin. Onu çok seviyoruz" dedi. Bir anda ne yapacağını şaşıran Bakan Çubukçu, yanlış anlamalara sebebiyet vermemesi için kızların ağzını kapattı. Ardından çocukların kurduğu stantları gezen Çubukçu, özürlü çocuklarla yakından ilgilendi.


Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Bilir'in ölümüne çok üzüldüğünü dile getiren Bakan Çubukçu, Bilir'in 4 Temmuz'da Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceğini, İstanbul Belediyesi'nin gerekli çalışmaları yaptığını söyledi. Çubukçu, "Ben ailesine taziye ziyaretinde bulundum. Çok önemli bir sanatçıydı. Gerek besteleri ve gerekse yorumları sanatımıza renk katmıştır. Önemli olan sanatçıları sahnedeyken değil, zor duruma düştüklerinde de devamlı desteklemek ve yardım etmek. En güzel sanatçılardan biriydi.


Bizim onun gibi sanatçılara destek olmamız, görevimiz değil sorumluluğumuzdur" dedi.
Çocuklarla sohbet eden ve pasta yapan Bakan Çubukçu, daha sonra çocukların yaptığı dans ve Mevlana gösterisini izledi. Program Pınar Aylin'in konseriyle son buldu.

NETGAZETE

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:46

İLGİLİ HABERLER