Gündem
  • 20.8.2019 22:57

Bakan Soylu'dan bomba açıklamalar

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir TV programında soruları yanıtlıyor. Soylu, "Biz bu gece Türkiye'nin önemli bir merkezine giden bombayı Şanlıurfa'da yakaladık." dedi

Bakan Soylu: "14 gün önce Suriye'nin bir tarafında bizim kırsalda bitirdiğimiz MLKP ile Amerikalılar görüştü. Ne görüştüklerini de biliyoruz."

Soylu, Van, Diyarbakır Mardin'e kayyım atanmasına ilişkin kararın siyasi değil, hukuk çerçevesi içinde alınan idari bir karar olduğunu kaydetti.
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "14 gün önce Suriye'nin bir tarafında bizim kırsalda bitirdiğimiz MLKP ile Amerikalılar görüştü. Ne görüştüklerini de biliyoruz." açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özel bir televizyon kanalında düzenlenen bir programa katılarak, gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu, Türkiye'nin önemli kentine giden bombayı yakalandıklarını söyleyerek, “Biz bu gece Türkiye’nin önemli bir merkezine giden bombayı Şanlıurfa’da yakaladık, bundan bir hafta önce, onun dört katı büyüklüğünde bomba yakaladık. DEAŞ talimatı gruplarınızı küçülteceksiniz diyor. PKK talimat aynı, grupları küçülteceksiniz, vur kaç yapacaksınız, ekonomik turistik şehirlerin merkezinde eylem yapacaksınız. Biz bunlara imkan sağlarsak, iltisaklı irtibatlılarına imkan sağlarsak Türkiye’nin geçmiş dönemde yaşandığını tekrar yaşarız” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 21.8.2019 01:14

İLGİLİ HABERLER