Gündem
  • 16.10.2021 20:29

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Bakan Soylu'dan memurlara tehdit savuran Kılıçdaroğlu'na: Hesabı yol arkadaşın PKK'nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yayımladığı videoyla devlet memurlarını, "Hesap soracağız" diyerek tehdit eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun." diye sordu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, devlet memurlarını ve bürokratlarını, "Bu size son çağrıdır. ‘Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, Pazartesi itibariyle durun." diyerek açıkça tehdit etti.

Söz konusu açıklamalara ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

"HEYT DEMİŞ, ÇOK KORKTUK"

Kılıçdaroğlu'nu beceriksiz ve niteliksiz olarak nitelendiren Bakan Soylu, "Sarhoş narasıyla kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, "Heyyt!" demiş. Çok korktuk(!)" ifadelerini kullandı.

"HESABI PKK TAŞERONUNA MI FETÖ'YE Mİ SORDURURSUN?"

CHP liderinin "Hesap soracağız" çıkışına da tepki gösteren Soylu, "Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun. Milletimiz senin "NE" olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu..." dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2021 20:35

İLGİLİ HABERLER