Gündem
  • 28.5.2019 16:45

Bakan Soylu'dan rezil olan Elçin Sangu’ya cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin şaibeli adayı Ekrem İmamoğlu için sosyal medya hesabından algı operasyonu yapan oyuncu Elçin Sangu’ya cevap verdi.

Oyuncu Elçin Sangu'nun Twitter paylaşımına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bir sanatçı hanım 'benim kaydımı silmişler' diyor. Baktırdım kendi taşımış" diyerek tepki gösterdi.

"Acaba bu kayıtlar silinebilir mi? diye soruyorlar"

Soylu, yaptığı açıklamada adını vermeden Sangu’yu kastederek, "Günde 2-3 tane yalanın bakanlığım tarafından vatandaşımıza doğru bilgilendirmeyle ulaşmasından hakikaten yoruldum. Bir sanatçı hanım ‘benim kaydımı silmişler’ diyor. Sosyal medyada ‘acaba bu kayıtlar silinebilir mi’ diye soruyorlar. Nüfus Genel Müdürlüğünden baktırdım 29 Mart’ta kendi e-devlet şifresinden müracaatını yaptırmış ve bunu başka bir noktaya taşıdı" dedi.

İmamoğlu destekçisi oyuncu Elçin Sangu rezil oldu

Ne olmuştu?

Elçin Sangu, 13 Mart’ta Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes adreslerini kontrol etsin, mesela şu an geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen bugün yaptığım kontrol sonucu adresimde yokum" demişti.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden kendisine gelen yanıtın ardından Sangu bu paylaşımını silmiş ve şöyle demişti:

"1 yıl önce taşınmış olduğum evin iskan alımı geç olduğu için adres değişikliği muhasebecim tarafından 29 Mart’ta yapılmış. Seçmen listeleri daha önce askıya alınmış. Bu yüzden bir hata olmuş. Bu hassasiyetinizi seçim kararlarında da gösterseydiniz her şey çok güzel olurdu."

Güncellenme Tarihi : 28.5.2019 16:48

İLGİLİ HABERLER