Gündem
  • 21.1.2021 19:14

Bakan Soylu'nun mesajı AK Parti'yi karıştırdı!

Süleyman Soylu'nun mesajı partiyi fena karıştırdı! AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı'dan böyle yanıt geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabı üzerinden, annesine küfür eden kişinin serbest bırakılmasına tepki göstermişti. AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı da sosyal medya hesabından, "Parti disiplini dava disiplinidir" diyerek Soylu'ya eleştiride bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Süleyman Soylu, annesi ile olduğu fotoğrafın altına küfürlü mesaj yazan bir kişinin serbest bırakılmasına sitem ederek "Bakan olsam ne yazar" ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı buna karşılık sosyal medya hesabından, "Parti disiplini dava disiplinidir. Biz böyle gördük böyle öğrendik. Bir telefon ötede olan kişilere meramını buradan anlatmaya kalkıyorsan niyetin sorgulanır" diyerek Soylu'ya göndermede bulundu.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı'nın paylaşımı şöyle:

"Parti disiplini dava disiplinidir. Biz böyle gördük böyle öğrendik.

Bir telefon ötede olan kişilere meramını buradan anlatmaya kalkıyorsan niyetin sorgulanır."

yasin-bolukbasi1.pngyasin-bolukbasi2.png

SOYLU NE DEMİŞTİ?

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, sosyal medyada annesi ile olan fotoğrafının altına küfür eden kişinin adli kontrol şartıyla serbest kaldığını belirterek, "Annemle fotomun altına küfreden alçak mahkemeye çıkıyor ve adli kontrolle serbest" demişti.,

 

soylu-005.png

GÜNBOYU

Güncellenme Tarihi : 21.1.2021 23:43

İLGİLİ HABERLER