Gündem
  • 1.11.2020 13:29

Bakan Soylu'ya virüsü bulaştıran AK Parti'li isim belli oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi ve çocuğuyla beraber korona virüse yaklandığını açıkladı. Bakan Süleyman Soylu'nun en son bir araya geldiği AK Parti'li Milletvekilinden virüsü aldığı iddia edildi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın ailesinde korona vakalarının olması, bunun ardında Bakan Soylu ile aynı toplantıda görülmesi, sonrasında testinin pozitif çıkması ve son olarak da Bakan Soylu’nun korona virüse yakalanması dikkat çekti.

İzmir’deki 6,9’luk depremin ardından, devletin tüm yetkili birimleri de deprem bölgesine akın etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bölgede görülmemesi merak konusu olmuştu.

Peki Süleyman Soylu korona virüsü nereden kaptı?

Supersilivri haber sitesi 27 Ekim tarihli haberinde, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın eşi Yavuz Kaynarca geçen hafta sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda; hem kendisi hem de iki oğlunun testlerinin pozitif çıktığı ve tedavi altında olduklarını, eşi ve kızının ise negatif çıktığını belirtmiş, olayın medyaya yansıması üzerine de paylaşımını kaldırdığını yazmıştı.

tulay.jpg

Buna karşın vekil Kaynarca “temaslı” statüsünde olmasına rağmen 22 Ekim 2020 Perşembe günü Ankara’da bulunan Silivrili muhtarlarla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun buluştuğu toplantıya katılmış ve Soylu ile yan yana oturmuştu.

Tülay Kaynarca 27 Ekim’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı.

Vekil Tülay Kaynarca’nın ailesinde korona vakalarının olması, bunun ardında Bakan Soylu ile aynı toplantıda görülmesi, sonrasında testinin pozitif çıkması ve son olarak da Bakan Soylu’nun koronavirüse yakalanması dikkat çekti.

İşte Soylu ve Kaynarca’nın yan yana geldikleri o toplantıdan kareler:

s2-025.jpgs3-016.jpg

Kaynak: Supersilivri haber

 

Güncellenme Tarihi : 2.11.2020 11:40

İLGİLİ HABERLER